Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Medicinska sekreterare till Barnkliniken

Refnr: 20180344


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare på Barnkliniken kommer dina arbetsuppgifter bestå till större del av journalskrivning utifrån läkarnas diktat. I arbetet där ingår även receptionsarbete och att sköta kassan samt att vara allmänt stöd till den medicinska personalen med beställningar av material, skötsel av förråd, posthantering, telefonpassning mm. I arbete ingår även att delta i klinikens helgtjänstgöring med utskrift av akuta diktat.

 

Om arbetsplatsen 

Barn och Ungdomskliniken har som upptagningsområde Västmanlands län med ca 52 000 barn och ungdomar 0-18 år. Kliniken har ca 200 medarbetare varav 30 läkare.

I kliniken ingår storbarnsavdelning för alla sjukhusvårdade barn, nyföddhetsavdelning (för barn födda fr. v. 27), dagvårdsavdelning, barnakutmottagning för barnmedicinska fall, öppenvårdsmottagningar och barnhälsovårdsverksamhet i länet.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Meriterande är erfarenhet från serviceyrken och arbete vid mottagning. Meriterande är även kunskaper i journalsystemet Cosmic och datasystem som används inom kliniken (ex. Office-paketet).

Som person är du trygg, stabil och flexibel. Vidare är du självgående i ditt arbete och har förmågan att ta egna initiativ till det som behövs vid mottagningen.

I ditt bemötande är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående, du arbetar bra tillsammans med övrig medicinsk personal och har intresset och förmågan att hjälpa andra, du bidrar till ett positivt arbetsklimat och till verksamhetens utvecklingsarbete.

 

Anställningsvillkor

Två tjänster på heltid, tillsvidareanställning och vikariat, tillträde enligt överenskommelse.  

 

Välkommen med din ansökan senast 1 maj 2018

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Agneta Holtz
Bitr. verksamhetschef
021-17 37 61
agneta.holtz@ltv.se

Lotta Almroth
Vision
021-17 58 06

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor