Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Medicinsk sekreterare Västmanlands sjukhus Köping/Fagersta

Refnr: 20210148

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Sedvanliga medicinska sekreteraruppgifter. Arbetet innefattar också arkivadministrativa uppgifter och verksamhetsadministrativa uppgifter/uppdrag.

Helgtjänstgöring ingår var 10:e helg, enligt schema, inom ram av 40 timmars arbetsvecka

Arbetsgruppen består av engagerade medicinska sekreterare, som fyller ett kvalitativt och professionellt uppdrag för hela kliniken. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra processer i syfte att säkerställa en hög patientsäkerhet och att ge en god kvalitet på arbetet.

Vi skriver till olika professioner såsom läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter.


Om arbetsplatsen

Västmanlands sjukhus Köping/Fagersta har inriktning på internmedicinsk verksamhet bestående av akutmottagning, två stycken medicinmottagningar, fem vårdavdelningar och två rehabiliteringsenheter. Vårdadministrativa enheten i Köping/Fagersta består av 19 medicinska sekreterare och en enhetschef.

2 stycken medicinska sekreterare har sin arbetsplats i Fagersta.

På enheten är det 9 stycken medicinska sekreterare som arbetar helg samt alla lätthelgdagar. Vi skriver intagningar och daganteckningar. Det innebär att man arbetar var tionde helg, fyra timmar på lördag respektive söndag med en ledig dag i anslutning (inom ram av 40 timmars arbetsvecka). På ett år blir det även cirka 9 lätthelgdagar som fördelas i gruppen.

Vi handhar även i verksamheten verksamhetsnära IT-frågor, samordnar vissa uppdrag för elektronisk journal (Cosmic), SITHS-korthantering med tillhörande fotografering. Behörigheter (HSA-redaktörsansvar). Vi håller i utbildning till läkare i dokumentationsmodulen kontra journalrutiner i Cosmic. Vi har en medicinsk sekreterare med sektionsledaransvar med inriktning klassificering och DRG/KPP-ansvar. Registrering/validering av in- och utdata samt ytterligare uppdrag. Vi deltar med sekreterare på rond, så rondarbete kommer att ingå i arbetsuppgifterna.

Här på Vårdadministrativa enheten erbjuds du:

  • Ett händelserikt och intressant arbete med stor variation på diktatutskrifter och arbetsuppgifter.
  • Möjlighet att fördjupa dina kunskaper i diagnoskodning samt möjlighet till vidareutveckling inom klassifikation.
  • Mentorskap
  • Bra arbetsrum
  • Flexibel arbetstid
  • Gott samarbete
  • Utvecklingsmöjligheter
  • Trevlig och glad arbetsgrupp som arbetar för en välfungerande arbetsmiljö


Kvalifikationer

Utbildad medicinsk sekreterare är ett krav. Extra utbildning i sjukdomsklassificering är meriterande eller annan likvärdig utbildning.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare. Har goda datorkunskaper. Har goda kunskaper i journalsystemet Cosmic.

Vi ser även som merit sociala egenskaper, att du som person kännetecknas av ett lugnt och gott bemötande, har stor servicekänsla och god samarbetsförmåga samt är empatisk och relationsskapande. Du är noggrann, flexibel, kreativ och effektiv i ditt arbetssätt. Du har en språklig, analytisk förmåga. Du är kontrollerad i stressade eller pressade situationer. Du är ansvarstagande, energisk och engagerad i arbetet.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Helgarbete var 10:e helg.


Välkommen med din ansökan senast den 15 mars 2021.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Maja Rudic
Facklig kontakt
0221-263 27
Elisabeth Wikström
Enhetschef
0221-265 25

Liknande tjänster

Ort
Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor