Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Medicinsk sekreterare till Vuxenpsykiatriska mottagningen i Sala

Refnr: 20190542

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till Vuxenpsykiatriska mottagningen Sala. Vill du vara en del av vårt team? Det är en trivsam arbetsgrupp med en god stämning där flera har arbetat länge och några är nya medarbetare. 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss utför du ett betydelsefullt arbete, har varierande arbetsuppgifter och är en viktig kompetens i teamet. Du arbetar med journalskrivning och diktat, remisser och registreringar samt är en viktig servicefunktion till våra läkare och behandlare. I din tjänst ingår också arbete i vår reception där du tar emot och hjälper patienter samt svarar i vår interntelefon. Andra administrativa göromål ingår i din tjänst och du är delaktig och bidrar i mottagningens olika arbetsgrupper och utvecklingsarbeten.

Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatrin Västmanland är uppdelad i tre sektioner; Öppenvård, Länsgemensamma resurser samt Beroendevård. Vuxenpsykiatriska mottagningen Sala ligger intill sjukhuset i Sala tillhör Sektion Öppenvård. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, arbetsterapeut och sekreterare, totalt ca 20 engagerade och kunniga medarbetare. Mottagningens upptagningsområde omfattar Sala kommun. Målgruppen för mottagningens arbete är personer med psykiatrisk sjukdom som kräver specialistpsykiatri.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har läkarsekreterarutbildning/medicinsk sekreterarutbildning, gärna med erfarenhet av arbete inom psykiatri. Har du erfarenhet av arbete i reception, och telefon- och kassavana är det meriterande. Har du också kunskap och erfarenhet av journalsystemet Cosmic är detta en fördel, ett plus är om du har varit superanvändare i systemet. Du har grundläggande datakunskaper samt goda kunspaker i svenska språket, både i tal och skrift.

Du som person är strukturerad, självgående och noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger ned stor vikt vid att man lever upp till dessa. Du arbetar bra med andra människor, är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.


Anställningsvillkor

Tillsvidare, dagtid, heltid. Du kommer förutom arbetet på mottagningen stå till förfogande för arbetsuppgifter inom övriga delar i vxenpsykiatrin till viss del. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 27 augusti 2019.

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras innan en eventuell anställning.

Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Lena Ivars
Enhetschef
021-17 41 77

Irene Grahn
Vision
021-17 36 63

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor