Medicinsk sekreterare till vuxenpsykiatrisk mottagning Västerås

Refnr: 20190449
Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Som medicinsk sekreterare hos oss utför du ett betydelsefullt arbete och har varierande arbetsuppgifter. Du arbetar med journalskrivning och diktat, och är en viktig servicefunktion till våra läkare och behandlare. I din tjänst ingår också arbete i vår reception där du tar emot och hjälper patienter, hanterar kassan samt receptionstelefonen. Övriga administrativa göromål kan också komma att ingå i din tjänst.

Arbetsplatsen

På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, arbetsterapeut, sjukgymnast och sekreterare, totalt 15 medarbetare. Det är en trivsam arbetsgrupp där många har arbetat länge och några är nya medarbetare. Mottagningens geografiska upptagningsområde omfattar västra stadsdelarna i Västerås samt Hallstahammar och Surahammar. Målgruppen för mottagningens arbete är personer med psykossjukdom, psykosnära tillstånd och en del neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Vi söker dig som har läkarsekreterarutbildning/medicinsk sekreterarutbildning eller är färdigutbildad inom kort. Har du tidigare arbetat som medicinsk sekreterare och i reception är detta meriterande. Har du också erfarenhet av journalsystemet Cosmic är detta en fördel.
Du som person är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger ned stor vikt vid att man lever upp till dessa. Du arbetar bra med andra människor, är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Tillsvidare 100%, dagtid

Sista ansökningsdag 30 juni 2019!

Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Tony Dahl
Enhetschef Psykosmott. Väster