MEDICINSK SEKRETERARE till Ullvi Tuna vårdcentral, Köping

Refnr: 20190672

Vi söker medicinska sekreterare som är serviceinriktade och gillar variation i arbetet. Välkommen med ansökan!

Som medicinsk sekreterare på vår mottagning arbetar du framförallt med journalskrivning. Arbetet består även i att du hjälper till i receptionen, tar emot patienter och besökare, hanterar patientavgifter, bokningar och journal. Visst arbete med scanning av journaler förekommer och att bistå verksamhetschefen med administrativa uppgifter. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.

Ullvi Tuna vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Ullvi Tuna vårdcentral är en väl inarbetad och relativt stor vårdcentral centralt belägen intill Köpings sjukhus och med bara 3 minuters gångväg till buss och järnvägsstation. I direkt anslutning till vårdcentralen finns gratis parkeringsplatser. På enheten finns ca 34 medarbetare och vi ansvarar för drygt 10 400 listade patienter. Enheten omfattar läkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård samt rehabiliteringsenhet med sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut, psykolog, kurator och dietist. Vi har som gemensamt mål att ha en välmående personal som ger en smidig och professionell vård, med respektfullt bemötande, för en allt friskare befolkning.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Ullvi Tuna vårdcentral och därför verkar vi för

• Att erbjuda stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter,
  • En bra arbetsmiljö med hjälp av vårt hälsoteam som aktivt arbetar tillsammans med personalen.
  • Att erbjuda möjlighet till kompetensutveckling,
  • Att uppmuntra dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet,
  • Fördelaktiga personalförmåner, läs mer https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

Du som söker har godkänd medicinsk sekreterarutbildning och gärna tidigare erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare och arbete i reception på vårdcentral. Meriterande är om du har arbetat några år i yrket. Vi ser helst att du har god vana av att arbeta i journalsystemet Cosmic och Profdoc och goda datakunskaper i övrigt är en nödvändighet. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter på ett strukturerat sätt samt är noggrann och kvalitetsmedveten. Arbetet kräver samarbetsförmåga och flexibilitet samt att du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Det är viktigt att du har ett serviceinriktat och positivt förhållningssätt samt intresse och förmåga att hjälpa andra. Du tar gärna på dig nya arbetsuppgifter då verksamheten är i ständig förändring.

En tillsvidareanställning, heltid, arbetstid: dagtid, vardagar.

Ett vikariat, heltid, 200101-201231. Arbetstid: dagtid, vardagar.

Tillträde enligt överenskommelse för båda tjänsterna.

Välkommen med din ansökan senast 23 oktober 2019!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras innan en eventuell anställning.

Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Carina Fogelgren
Verksamhetschef