Medicinsk sekreterare till Röntgenkliniken Bröstenheten Mammografi

Refnr: 20190307
Bröstenheten i Västmanland är en enhet i framkant. Tillsammans med kirurgen har vi en välfungerande bröstutredningsprocess med snabba flöden för patienten. Vår kollega går nu i pension och därför söker vi dig som vill bli vår nya kollega. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med varierande arbetsuppgifter. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Tillsammans med nuvarande medicinska sekreterare kommer du att arbeta med bokning (mammografi hälsokontroller samt övriga kliniska undersökningar), skriva läkarutlåtanden, bildhantering, receptionsarbete, viss telefonrådgivning samt övrigt administrativt arbete. Det är ett omväxlande arbete som bla kräver hög servicenivå, gott samarbete och flexibilitet.

Även andra arbetsuppgifter kan förekomma och arbetets karaktär förändras.

Bröstenheten består av mammografimottagningen som utför radiologisk bröstdiagnostik och kirurgklinikens bröstmottagning. Mammografin är en helt digital enhet med ett nära samarbete med kirurgen och här finns en samlad kompetens. Mammografin bedriver hälsokontroller, så kallad screening, samt klinisk mammografi för hela länet. Varje år kallas ca 28 000 kvinnor mellan 40-74 år för screeningundersökning och vi utför ca 3 500 kliniska undersökningar inklusive ultraljud, punktioner och MR.

På mammografin är vi ca 18 medarbetare som består av röntgensjuksköterskor/sjuksköterskor, läkare, röntgenbiträde och medicinska sekreterare. Vi vill fortsätta vara en enhet i framkant och värdesätter utvecklings-/ och förbättringsarbete där du som medarbetare bidrar.

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Du bör ha god datavana då verksamheten är digitilaiserad.

Det är meriterande om du har arbetat med samordning, har erfarenhet från arbete på mammografiavdelning och erfarenhet av dataprogrammet Sectra Ris och Pacs.

Som person är du serviceinriktad med god organisatorisk förmåga som relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är omtänksam, har lätt för att samarbeta och tillför arbetsglädje i teamet. Eftersom vi har ett stort flöde av patienter behöver du gilla ett högt tempo, vara strukturerad och kunna prioritera i ditt arbete. Du vill bidra till verksamhetens utveckling, kommer med idéer och tar initiativ i ditt arbete. Vidare har du lätt att anpassa dig till nya omständigheter, kan växla i arbetstempo och snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt.

Heltid, tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 22 april 2019.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Marie Cederberg
Enhetschef