Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Medicinsk sekreterare till Oxbacken-Skultuna Vårdcentral, Västerås

Refnr: 20180318

Vår sekreterare drar nu vidare och vår dynamiska enhet på toppen av Oxbacken söker dig som vill efterträda henne. Kan du se dig själv som hennes ersättare? Sök då tjänsten!

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare så som journaldokumentation samt övriga administrativa uppgifter som förekommer på vårdcentral. Även visst receptionsarbete förekommer. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga professioner på vårdcentralen. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.

 

Om arbetsplatsen

Oxbacken-Skultuna vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Till verksamheten finns en filialmottagning i Skultuna. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Vi erbjuder arbete vid en dynamisk vårdcentral som är centralt belägen i Västerås. I direkt anslutning till vårdcentralen finns parkeringsplatser. På enheten finns ca 57 medarbetare och vi ansvarar för drygt 13361 listade patienter. Då samtliga yrkeskategorier för en vårdcentral är samlade i samma byggnad så kan vi erbjuda våra patienter ett professionellt omhändertagande och gott bemötande.

Oxbacken-Skultuna vårdcentral erbjuder dig

  • Stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter.
  • En arbetsplats där du får vara en del av vårdcentralens utveckling.
  • Hjälp och stöd i din yrkesroll av chefer och kollegor.
  • Individuell konsultation hos Regionens pensionshandläggare för pensionsplanering.
  • En trygg anställning med möjlighet till kompetensutveckling samt fördelaktiga personalförmåner, läs mer här. https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

 

Kvalifikationer

För att kunna dokumentera i journalsystem krävs att du har medicinsk sekreterarutbildning. Vi värdesätter att du har erfarenhet av arbete på vårdcentral. Vi ser helst att du har vana av journalsystemet Cosmic då vi arbetar i det systemet samt att du har goda datakunskaper i övrigt. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift och ytterligare språkkunskaper ser vi som en tillgång.

Arbetet är varierat så förmåga att arbeta självständigt, vara flexibel och stabil är ett krav. Vidare behöver du vara serviceinriktad och ha en god samarbetsförmåga där du relaterar till andra på ett lyhört sätt. För dig är det också självklart att vara lojal, bidra till ett positivt arbetsklimat och till verksamhetens utvecklingsarbete. 

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid, arbetstid dagtid måndag - fredag. Tillträde efter överenskommelse. 

 

Välkommen med din ansökan senast 29 april 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Anna Karlsson
Enhetschef
021-17 60 69

Irene Grahn
Vision
021-17 36 63

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor