Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Medicinsk sekreterare till Kvinnokliniken

Refnr: 20190238

Är du utbildad medicinsk sekreterare och vill arbeta med patienten i fokus? Vill du ha ett varierande arbete där du får ta eget ansvar och samarbeta med kollegor? Då kanske det är dig vi söker.


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare på Kvinnokliniken får du arbeta tillsammans med kollegor i en spännande miljö. Ditt nya arbete består av utskrift av diktat med flera kringuppgifter som innefattar planering för patienten i hela vårdkedjan. Vi hanterar även flera register, kodning samt administrativa förberedelser inför operationer. Vi jobbar tillsammans i team med patienten i fokus. Placering för denna tjänst kommer att vara i Köping omväxlande med dagar i Västerås.


Om arbetsplatsen

Kvinnokliniken bedriver såväl obstetrisk som gynekologisk verksamhet. Inom den obstetriska delen av verksamheten finns specialistmödravård, förlossningsvård, BB-vård samt amningsmottagning och BB-återbesöksmottagning. Gynekologisk öppenvård bedrivs i Västerås och Köping. Kliniken har en även en gynekologisk vårdavdelning.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Erfarenhet av arbete inom vården är meriterande.

Som person ser vi att du är självgående, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan ta egna initiativ i arbetet. Du är lugn och stabil samt arbetar bra tillsammans med dina kollegor. I arbetet är du flexibel och kan anpassa dig till ändrade omständigheter.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid

 

Välkommen med din ansökan senast 27 mars 2019!

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=7qLByHRP6mY&t=1s%E2%80%8B Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Katarina Lagerby
Enhetschef
021-17 36 74

Kerstin Barkar
Vision
0221-261 43

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor