Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Medicinsk sekreterare till Kirurgkliniken Region Västmanland

Refnr: 20190375

Vi på kirurgkliniken är just nu inne i ett förändringsarbete. Vi har arbetat med att utveckla vårt arbetssätt för att öka patientsäkerheten, få en bättre arbetsmiljö och för att minska inhyrd personal. Nu söker vi en medicinsk sekreterare till vårt team.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.  

Arbetsuppgifter

Här får du vara med när det händer. Som medicinsk sekreterare hos oss på kirurgkliniken får du arbeta med ett stort, brett och spännande område. Hos oss får du skriva mottagningsanteckningar, slutanteckningar, operationsberättelser med mera.

Journaldokumentationen är den centrala delen i ditt arbete, men det kan även förekomma andra administrativa uppgifter. Hos oss finns möjlighet för dig att påverka din roll för att du ska trivas så bra som möjligt.

Just nu har vi som mål att alla våra medicinska sekreterare ska få gå utbildning i diagnosklassificering för att få bättre kunskap i kodning. Vi arbetar med både individuell kompetensutveckling och har gemensamma inspirationsdagar. Som ny kommer du få en introduktionsplan, en grundlig genomgång av klinikens arbete och en kollega som stöttar och lär upp dig i våra skrivrutiner.

Om arbetsplatsen

Vi är en grupp på 15 kollegor, varav 11 medicinska sekreterare och 4 kanslister. Som medicinsk sekreterare hos oss får du en ergonomiskt anpassad arbetsmiljö.

Vi är en sammansvetsad grupp med ett tillåtande klimat. Vi delar med oss, diskuterar tillsammans och tar gemensamma beslut. Vi trivs väldigt bra ihop och tror att du kommer göra det också. 


Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. För att klara av rollen som medicinsk sekreterare krävs att du har goda kunskaper i svenska samt goda kunskaper om medicinsk terminologi. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic och utbildning i DRG ser vi som meriterande.

För att du ska trivas hos oss tror vi att du är en person som kommunicerar på ett tydligt sätt. Hos oss är det viktigt att budskap når fram och att vi är överens om förväntningar. Du behöver också vara strukturerad och ha en förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete.

Vi som arbetar som medicinska sekreterare här idag är stolta över vårt yrke och vår arbetsplats. Det hoppas vi att du också är och kommer bli. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid 100 %.  Tillträde enligt överenskommelse.  

Välkommen med din ansökan senast 2 juni 2019! Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden. 

 

Kontaktpersoner

Johanna Svanström

Bitr enhetschef/Medicinsk sekreterare

021-17 34 02

 

Eva Strand

Bitr. Verksamhetschef

021-17 49 63

 

Inga-Lill Wahlstedt

Vision

021-17 58 47

 

 

 

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Eva Strand
Bitr. Verksamhetschef
021-17 49 63

Inga-Lill Wahlstedt
Vision
021-17 58 47

Johanna Svanström
Bitr enhetschef/Medicinsk sekreterare
021-17 34 02

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor