Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Medicinsk sekreterare, sommarvikariat, till Sala Väsby vårdcentral, Sala

Refnr: 20180351

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare så som journalskrivning, klassificering och protokollföring. Arbete i reception förekommer. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga professioner på vårdcentralen. 

 

Om arbetsplatsen   

Sala Väsby vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Till verksamheten finns en mottagning i Västerfärnebo som bemannas av distriktssköterska. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Sala Väsby vårdcentral ligger centralt belägen i Sala med några minuters gångavstånd från resecentrum. Sala är beläget på ett bekvämt avstånd från hela Mälardalen och Bergslagen och gynnar pendlare, både resor med bil och kollektivtrafik. I direkt anslutning till vårdcentralen finns gratis parkeringsplatser. På enheten finns ca 33 medarbetare och vi ansvarar för drygt 12700 listade patienter. Då samtliga yrkeskategorier är samlade i samma byggnad gör det oss till en kunnig och attraktiv enhet med mycket god stämning och utvecklingsvilja.

 

Kvalifikationer

Du som söker har medicinsk sekreterarutbildning. Tidigare arbete som medicinsk sekreterare inom sjukvården och receptionsvana är meriterande likaså annan arbetslivserfarenhet. Du har språklig analytisk förmåga och förstår komplicerade underlag, både talade och skrivna. Du har goda datakunskaper och gärna av journalsystemet Cosmic då vi jobbar i det systemet. Du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift och ytterligare språkkunskaper ser vi som en tillgång.

Arbetet är varierat så förmåga att arbeta självständigt och vara stabil är ett krav. Vidare behöver du vara serviceinriktad och ha en god samarbetsförmåga där du relaterar till andra på ett lyhört sätt. Du tar initiativ när du ser att uppgifter behöver lösas. För dig är det också självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

 

Anställningsvillkor

Sommarvikariat 18 juni - 17 augusti, heltid, arbetstid dagtid måndag - fredag. 

 

Välkommen med din ansökan senast 30 april 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.  

Kontaktpersoner

Louise Berggren
Verksamhetschef
0224-584 22

Irene Grahn
Vision
021-17 36 63

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor