Medicinsk sekreterare, sommarvikariat, till Sala Väsby vårdcentral, Sala

Refnr: 20180351

Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare så som journalskrivning, klassificering och protokollföring. Arbete i reception förekommer. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga professioner på vårdcentralen.

Sala Väsby vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Till verksamheten finns en mottagning i Västerfärnebo som bemannas av distriktssköterska. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Sala Väsby vårdcentral ligger centralt belägen i Sala med några minuters gångavstånd från resecentrum. Sala är beläget på ett bekvämt avstånd från hela Mälardalen och Bergslagen och gynnar pendlare, både resor med bil och kollektivtrafik. I direkt anslutning till vårdcentralen finns gratis parkeringsplatser. På enheten finns ca 33 medarbetare och vi ansvarar för drygt 12700 listade patienter. Då samtliga yrkeskategorier är samlade i samma byggnad gör det oss till en kunnig och attraktiv enhet med mycket god stämning och utvecklingsvilja.

Du som söker har medicinsk sekreterarutbildning. Tidigare arbete som medicinsk sekreterare inom sjukvården och receptionsvana är meriterande likaså annan arbetslivserfarenhet. Du har språklig analytisk förmåga och förstår komplicerade underlag, både talade och skrivna. Du har goda datakunskaper och gärna av journalsystemet Cosmic då vi jobbar i det systemet. Du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift och ytterligare språkkunskaper ser vi som en tillgång.

Arbetet är varierat så förmåga att arbeta självständigt och vara stabil är ett krav. Vidare behöver du vara serviceinriktad och ha en god samarbetsförmåga där du relaterar till andra på ett lyhört sätt. Du tar initiativ när du ser att uppgifter behöver lösas. För dig är det också självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Sommarvikariat 18 juni - 17 augusti, heltid, arbetstid dagtid måndag - fredag.

Välkommen med din ansökan senast 30 april 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Louise Berggren
Verksamhetschef