Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Medicinsk sekreterare, BUP Västerås

Refnr: 20200330

Är du vår nya medicinska sekreterare?

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss på Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Västerås ingår du i en grupp av sekreterare som är navet i vår verksamhet. Du har en betydelsefull roll i att hålla ihop olika saker så att det är ordning och reda, samt se till så att både de du samarbetar med och de patienter som kommer till oss får bra service. Du kommer att skriva journaler, utlåtanden, organisera och kalla patienter till besök samt vara behjälplig i receptionen mm. Ibland kan du också behöva hjälpa till på någon av våra andra mottagningar. Du kommer att arbeta tillsammans med läkare, sjuksköterska, psykologer, kuratorer och andra sekreterare som alla tillsammans bidrar till att skapa en kvalitativ vård med barnet i fokus. 


Om arbetsplatsen

Barn – och ungdomspsykiatri Västmanland (BUP) är länsövergripande med mottagningar på flera orter, specialistenheter, slutenvårdsplatser och akutmottagning. Vårt mål är att erbjuda vård anpassat efter varje barns specifika behov. Vi arbetar utifrån evidens och beprövad erfarenhet och präglas av ett hälsofrämjande synsätt. Just nu finns det stora utmaningar för barn- och ungdomspsykiatrin i hela Sverige för att möta den efterfrågan och de förväntningar som finns. Vi arbetar för att kunna möta upp det på olika sätt. På mottagningen i Västerås tar vi emot barn och ungdomar som bor i Västerås kommun. Hit kommer de som har en allvarlig psykisk ohälsa med omfattande funktionsnedsättning som inte kan behandlas i förstalinjenivå.


Vi erbjuder dig:

  • Ett varierat och omväxlande arbete där du är en viktig nyckelperson i vår verksamhet där de administrativa uppgifterna i Cosmic är ditt expertområde.
  • Ett arbete med mycket samarbete och kontaktytor.
  • Arbeta på en arbetsplats med god stämning där vi ställer upp för varandraKvalifikationer

Du som söker är utbildad medicinsk sekreterare. Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna där du arbetat i administrativa system tidigare. Vi ser det som ett extra stort plus om du har erfarenhet av journalskrivning, arbetat inom psykiatrin eller har kunskaper i Cosmic.

För att passa hos oss ser vi att du trygg, prestigelös och bra på att samarbeta. Du trivs som bäst när du får ta ansvar och hålla koll på många saker samtidigt. Då du kommer att arbeta administrativt och ha många kontaktytor så behöver du ha lätt för att arbeta i olika system och utan problem kunna kommunicera väl på svenska, både i tal och skift. Det här är ett jobb för dig som är noggrann, strukturerad och som ser vad som behöver göras även i situationer som ibland utmanar ditt lugn och fokus. I denna rekrytering läggs stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor

Föräldravikariat 11 månader med möjlighet till förlängning, heltid.

Tillträde enligt överenskommelse, önskemål från verksamheten 2020-10-01


Välkommen med din ansökan senast 14 juni

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Anna Österberg
Enhetschef Västerås
021-17 38 86
anna.osterberg@regionvastmanland.se
Birgitta Åhlén Eklund
Medicinsk sekreterare
021-17 57 33
Arne Amundsen
Vision
021-17 58 06

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor