Måltidspersonal till Claraköket, Akademiska sjukhuset, Uppsala

Refnr: 20190899

Gillar du förändringar och drivs av viljan att hela tiden bli bättre på det du gör? Vill du samtidigt vara med och bidra till att vi når vår vision ”Måltidsupplevelser i världsklass till offentlig sektor”. Då kan du vara den vi söker för att tillsammans med oss ta Kost till nya framgångar.

• Dukning av matbrickor till patienter på Akademiska sjukhuset
  • Diskning av porslin
  • Städning och övriga arbetsuppgifter som förekommer inom Kost

Arbetet är fysiskt rörligt och innebär bland annat tunga lyft.

Kost har vunnit flera priser genom åren bland annat för det revolutionerande systemet som ger patienterna möjlighet att välja bland 45 rätter vid varje måltid.
Kost är en samverkan kring mat mellan Region Västmanland och Region Uppsala. Varje vecka lagar vi nästan 25 000 portioner mat där huvuduppgiften är att leverera patientmat till sjukhusen i Västmanland, Akademiska sjukhuset i Uppsala samt Nyköpings lasarett. Hela tiden med vår vision som ledstjärna ”Måltidsupplevelser i världsklass till offentlig sektor”.

Vi söker dig med erfarenhet från arbete i storkök eller restaurang. Du ska vara van att ha många bollar i luften samtidigt och kan hantera det utan att bli stressad. För att klara arbetet måste du ha mycket goda kunskaper i att läsa, skriva och prata svenska. Meriterande om du har erfarenhet av storkök och/eller viss kunskap om egenkontroll, hygien och matsäkerhet.

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, strävar efter att få alla kunder nöjda och som trivs i en organisation som arbetar aktivt med förändringar och utveckling. Det är av vikt att du är organiserad och noggrann i ditt arbetssätt men också anpassningsbar efter ändrade direktiv.

Timanställning, önskemål om att kunna arbeta 1-2 dagar i veckan + varannan helg.

Arbetstid: Dagtid, vardagar + helger

Placeringsort: Uppsala

Tillträde enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan senast 31 januari 2019.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Jeanette Jansson
Enhetschef