Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Måltidspersonal till Claraköket, Akademiska sjukhuset, Uppsala - sommarvikarier

Refnr: 20190282

Gillar du förändringar och drivs av viljan att hela tiden bli bättre på det du gör? Vill du samtidigt vara med och bidra till att vi når vår vision ”Måltidsupplevelser i världsklass till offentlig sektor”. Då kan du vara den vi söker för att tillsammans med oss ta Kost till nya framgångar.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

  • Dukning av matbrickor till patienter på Akademiska sjukhuset
  • Diskning av porslin
  • Städning och övriga arbetsuppgifter som förekommer inom Kost


Om arbetsplatsen
 

Kost har vunnit flera priser genom åren, bland annat för det revolutionerande systemet som ger patienterna möjlighet att välja bland 45 rätter vid varje måltid.

Kost är en samverkan kring mat mellan Region Västmanland och Region Uppsala. Varje vecka lagar vi nästan 25 000 portioner mat där huvuduppgiften är att leverera patientmat till sjukhusen i Västmanland, Akademiska sjukhuset i Uppsala samt Nyköpings lasarett. Hela tiden med vår vision som ledstjärna ”Måltidsupplevelser i världsklass till offentlig sektor”.


Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet från arbete i storkök eller restaurang. Du ska vara van att ha många bollar i luften samtidigt och kan hantera det utan att blir stressad. För att klara arbetet måste du ha mycket goda kunskaper i att läsa, skriva och prata svenska.

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, strävar efter att få alla kunder nöjda och som trivs i en organisation som arbetar aktivt med förändringar och utveckling. Det är av vikt att du är organiserad och noggrann i ditt arbetssätt men också anpassningsbar efter ändrade direktiv.


Anställningsvillkor

Timanställning, sommarvikariat, med möjlighet till fortsatt timanställning även efter sommaren.

Arbetstid: Dagtid, vardagar + helger

Placeringsort: Uppsala

Tillträde enligt överenskommelse. 


Välkommen med din ansökan senast 22 april 2019.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Jeanette Jansson
Enhetschef
jeanette.jansson@regionvastmanland.se

Jimmie Nilsson
Kommunal
jimmie.nilsson@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor