Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Logoped till Rehabenheten Medicin, Västerås sjukhus.

Refnr: 20200542

Vi söker dig som vill arbeta med neurologisk rehabilitering av vuxna. Här finns närhet till kollegor som du träffar regelbundet för professionsutbyte, avstämningar och ärendefördelning. Vi månar om varandra och har ett tillåtande och trevligt arbetsklimat.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som logoped arbetar du med att utreda, diagnostisera och behandla personer med neurologiskt betingade kommunikations- och sväljsvårigheter. Du ingår i ett rehabiliteringsteam och kan komma att arbeta inom både sluten- och öppenvård.

Du arbetar självständigt och kan i stor mån påverka ditt arbete och din tid, men samarbete sker också ofta i team med andra professioner vid de olika klinikerna.

Arbetet kan även innebära tjänstgöring i Sala samt i det externa stroke teamet.

 

Om arbetsplatsen

Inom Västmanlands sjukhus finns den länsövergripande specialistsjukvården med medicinska och kirurgiska specialiteter samt medicinska servicefunktioner. Dessa finns på fyra orter; Västerås, Fagersta, Köping och Sala.

Rehabenheten Medicin Västerås består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kuratorer, logopeder och psykologer som tjänstgör inom Medicinkliniken samt Geriatriska- och Rehabiliteringsmedicinska verksamheterna.

Kvalifikationer

Legitimerad Logoped är ett krav. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper såsom förmåga att samarbeta, ta ansvar samt kunna prioritera och planera arbetet både självständigt och i grupp. Erfarenhet av neurologisk rehabilitering är meriterande. Handledarutbildning för att handleda logopedstudenter är meriterande. För tillsvidaretjänsten krävs B- körkort då vi har tillgång till bilpool vid hembesök. För vikariatet är det önskvärt med B-körkort.

Anställningsvillkor

En tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ett vikariat från 2021-01-01 till 2021-12-31.

Hel- eller deltidstjänstgöring. Tillträde efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag 4 oktober

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Jenny Jangholt
Enhetschef
021-17 53 94
jenny.jangholt@regionvastmanland.se
Ann-Sofie Eriksson
Sektionsledare neurologopedi
021- 17 55 39
Mona Barkensjö
Facklig representant SRAT
021-17 56 17
mona.barkensjo@regionvastmanland.se

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum
Logoped till Habiliteringscentrum i Köping Köping 2020-09-28
Logoped till Rehabenheten i Köping Västerås 2020-09-17

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor