Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Legitimerade psykologer till Barn- och ungdomshälsan

Refnr: 20180277

Nu söker vi fler psykologer som vill vara med oss i ett expansivt skede. Vi utökar bemanningen på befintliga mottagningar i Västerås och Köping samt planerar att etablera mottagningar i Fagersta och Sala för att kunna möta unga invånare i länet.

Brinner du för psykologisk behandling av barn och unga och vill arbeta med det på primärvårdsnivå i en stimulerande, framåtsträvande och omtänksam miljö så har du nu möjligheten att söka dig till oss.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Du ansvarar tillsammans med övriga psykologer för den psykologiska kompetensen i verksamheten. Du genomför bedömningar och behandlingar med barn och unga i åldrarna 5-18 år. Du arbetar ofta i par tillsammans med en kollega men du kan också ha egna behandlande samtal med barn, ungdomar, familjer och grupper. 

Samarbete med vårdgrannar förekommer vid behov.

Vi erbjuder god kompetensutveckling och handledning. 


Om arbetsplatsen

BU-hälsans uppdrag är att på primärvårdsnivå ta emot barn och ungdomar med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Syftet med vår verksamhet är att komma in i ett tidigt skede för att kunna hjälpa och stötta barn, ungdomar och deras familjer. Verksamheten är länsövergripande i Västmanlands län och samverkar med samtliga vårdcentraler i länet.

Vi som arbetar på BU hälsan är socionomer med grundläggande psykoterapiutbildning och psykologer. Vi är en icke medicinsk verksamhet som möter barn och unga med psykisk ohälsa och deras föräldrar för kortare bedömningar och behandlingar. Vi strävar efter att hela tiden ligga i framkant vad gäller behandlingsmetoder och håller oss uppdaterade med ny forskning inom området. Vi arbetar också med att hitta nya arbetssätt för att nå fler, exempelvis genom digitala möten och internetbehandlingar.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Du bör ha arbetat några år med evidensbaserat bedömnings- och behandlingsarbete med barn, ungdomar och familjer.

Förutom ett gott samarbete är det av stor vikt att du självständigt kan planera, genomföra och följa upp ditt arbete effektivt. Du har ett stort intresse och engagemang för barn, ungdomar och deras familjer.

Du lockas av att vara delaktig i den fortsatta utvecklingen av verksamheten och du delar gärna med dig av din kompetens till andra. 


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, dagtid, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.
Placeringsort Västerås eller Köping men med tanke på kommande etableringar kan också Fagersta eller Sala vara möjligt om önskemål finns. Ange i din ansökan vilken ort din ansökan avser. 

 

Välkommen med din ansökan senast 22 april 2018

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Sara Axelsson
Verksamhetschef
021-176975

Sandra Bäckman
Facklig representant Psykologförbundet
021-4818161

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor