Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Legitimerad Sjuksköterska med inriktning mot hjärtsjukvård till Medicinmottagningen i Köping

Refnr: 20190498

Vill du arbeta på ett litet sjukhus med stora möjligheter? Vi söker nu en sjuksköterska till Medicinmottagningen i Köping.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Vår verksamhet är bred och specialiserad och du kommer att arbeta med olika uppdrag och arbetsuppgifter på mottagningen som innefattas av patientmottagning, telefonrådgivning, ordinera Waran och NOAK preparat självständigt, ansvara för provtagningsuppföljning, planera elkonverteringar, bedriva utredningar, behandling, belastningar och ansvara för och bedriva Flimmermottagning.

På enheterna finns stora möjligheter till lärande och utveckling.

 

Om arbetsplatsen

Medicinmottagningen i Köping sörjer för den akuta internmedicinska vården i västra och norra Västmanland med ett upptagningsområde på ca 85 000 invånare. Inom Medicinmottagningen Köping utreds och behandlas alla invärtesmedicinska sjukdomar. Vi har specialistmottagning för diabetes-, hormon-, blod-, mag-/tarmsjukdomar, reumatiska och neurologiska sjukdomar, samt hjärt-, kärl-, lung- och strokesjukdomar.

Kliniken är tillräckligt stor för att ge god vana att behandla de vanliga medicinska sjukdomarna och tillräckligt liten för att man som enskild anställd ska ha möjlighet att se helheten, vara igenkänd och känna sig hemma på hela kliniken. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har några års erfarenhet inom yrket. Meriterande är vidareutbildning inom kardiologi alternativt erfarenhet av att ha jobbat med hjärtpatienter, samt erfarenhet av mottagningsarbete. Meriterande är även utbildning eller erfarenhet av att utföra arbetsprov.

 

Du har en positiv inställning, hög flexibilitet, samt god förmåga att prioritera. Du delar vår värdering att alltid sätta patienten i centrum och lägger stor vikt vid att skapa bra möten. Vidare är du noggrann, ordningsam och tycker det är viktigt att göra ett bra arbete. Du har förmåga att arbeta båda självständigt och i team.


Anställningsvillkor

 Tillsvidare, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 25 augusti 2019

Titta gärna på vår informationsfilm:
https://www.youtube.com/watch?v=7qLByHRP6mY&t=1s%E2%80%8B

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Annika Krisat
Enhetschef
0221-26508

Maria Pops
Vårdförbundet
0221-26558
maria.pops@regionvastmanland.se

Malin Pettersson
Sektionsledare
0221-26506

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor