Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Legitimerad Fysioterapeut, vikarie till Smärtrehab Västmanland

Refnr: 20190753

Vi söker en vikarie då vår kollega kommer att vara forskningsledig på deltid framöver. Välkommen med din ansökan!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut hos oss arbetar du i team med andra yrkesgrupper. I teamet bidrar du med en övergripande fysioterapeutisk funktion där stora krav ställs på att kunna samverka med alla teammedlemmar. Du genomför och sammanfattar utredningar samt deltar i behandlingsupplägg för patienter enskilt eller i grupp. Informationssamtal, motiverande samtal och föreläsningar samt kontakter med vårdcentraler och externa samarbetspartners kan ingå i arbetsuppgifterna. Du deltar aktivt i enhetens utvecklingsarbete.


Om arbetsplatsen

Smärtrehab Västmanland är en specialistverksamhet med öppenvård som hör till resultatområde Primärvård inom Region Västmanland. Från årsskiftet kommer primärvården vara en del av den samlade hälso- och sjukvårdsorganisationen. Verksamheten är en Regionresurs för utredning och smärtrehabilitering av patienter med långvariga smärttillstånd från rörelseapparaten ofta med samsjuklighet i stressrelaterade tillstånd. Även forskning och utbildning inom ämnesområdet ingår i enheten.

Fyra fysioterapeuter finns på enheten där fysioterapin är en viktig hörnpelare i vår verksamhet. Mottagningen har ett multimodalt arbetssätt där patientbemötande, arbetsglädje och laganda är viktiga beståndsdelar.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Smärtrehab Västmanland och därför verkar vi för:

- Att erbjuda stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter.
- Att uppmuntra dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet.
- En anställning med möjlighet till kompetensutveckling.
- Fördelaktiga personalförmåner, läs mer på https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/


Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad fysioterapeut med vana att vägleda människor i fysisk aktivitet. Meriterande är beteendemedicinsk inriktning med kunskaper om KBT eller ACT samt utbildning i samtalsmetodik, motiverande samtal (MI) eller motsvarande. Erfarenhet från rehabilitering, multimodalt rehabiliteringsarbete eller arbete med patienter som har smärtproblematik ser vi som ett plus. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift. Du har grundläggande datakunskaper och gärna kunskap av journalsystemet Cosmic då vi arbetar i det systemet.

I ditt arbetssätt är du professionell och empatisk och ger alltid såväl patienter som kollegor ett respektfullt bemötande. Du ska ha intresse och färdighet för att arbeta i team, samordna och samverka med ett team på fyra personer kring patientärenden, men även klara självständigt patientarbete. Att kunna ställa krav på andra och avgränsa sitt eget arbete, samt vara noggrann och målinriktad är nödvändiga egenskaper. Du har intresse för utveckling och bidrar gärna till verksamhetens förbättringsarbete.


Anställningsvillkor

Vikariat 12 månader med möjlighet till förlängning. Tjänstgöringsgrad 50%.

Arbetstid: dagtid, vardagar. Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 30 november 2019!


Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Mats Rothman
Verksamhetschef
021-17 63 21
Patrik Andersson
Fysioterapeuterna
021-17 41 60

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor