Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Leg. Psykolog till Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Sala

Refnr: 20190734

Är du Legitimerad Psykolog och söker ett omväxlande arbete där du får möjlighet att förbättra barn och ungdomars förutsättningar till ett bra liv? 

Välkommen till oss på barn- och ungdomspsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Sala. Kommunen där Uppsalaslätten och Mälardalens jordbruksmarker övergår i det skogrika Bergslagen. Här kan du njuta av lugnet, vidderna, ljuset och en charmig stadskärna med historia.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Om arbetsplatsen

Barn – och ungdomspsykiatri Västmanland (BUP) är en specialistresurs för barn och ungdomar i åldern 0-18 år samt deras familjer. Verksamheten bedrivs i öppenvårdsmottagningar i Köping, Västerås, Sala och Fagersta. Länsgemensamma resurser som t.ex. arbetsterapuet och dietist finns i Västerås med slutenvårdsplatser, ätstörningsenhet samt akutmottagning. Vårt mål är att erbjuda vård anpassat efter varje barns specifika behov. Vi arbetar utifrån evidens och beprövad erfarenhet och präglas av ett hälsofrämjande synsätt.

Barn- och ungdomspsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Sala är belägen på sjukhusområdet. Här byggs just nu ett nytt sjukhus där vi småningom får möjlighet att flytta in i nya, modernt utrustade lokaler. På mottagningen arbetar vi i team bestående av psykolog, sjuksköterskor, kuratorer, läkare och medicinsk sekreterare. Vi är ett litet team med god stämning som välkomnar dig till vår arbetsplats. Vi ser fram emot att få dig som kollega och kan erbjuda dig:

- En arbetsplats som värdesätter din kompetens och som arbetar för att du ska få utnyttja den på ett flexibelt sätt, bland annat genom digitala lösningar.

- Extern handledning, både gällande utredning och behandling.

- Ett omväxlande arbete med möjligheter till utbildning och utveckling i din profession.

- Tvärfunktionellt teamarbete med erfarna kollegor.

- Internutbildning i barnpsykiatrisk diagnostik.

Som nyanställd får du mentorstöd av erfaren kollega och introduktion inom barn- och ungdomspsykiatrin. Här arbetar du med kolleger som månar om varandra och hjälps åt för att ge en kvalitativ specialistvård till barn och ungdomar.

Arbetsuppgifter

Som psykolog hos oss på barn- och ungdomspsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Sala kommer du att vara en del av ett välfungerande, mindre team som bidrar utifrån sina professioner i det tvärvetenskapliga arbetet. Det är ett brett uppdrag som bland annat innefattar att arbeta med neuropsykiatriska utredningar, göra bedömningar och ge behandling för barn och ungdomar med varierande psykiatrisk problematik. Arbetet innebär ett nära samarbete med exempelvis skola, socialtjänst och andra vårdgrannar. I ditt arbete ingår också att vara delaktig i verksamhetens ständiga förbättrings- och utvecklingsarbete. Givetvis bör du ha ett stort engagemang och intresse för barn och ungdomar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och vill arbeta med att ge våra barn och ungdomar bättre förutsättningar i livet. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som i skrift. Giltigt B-körkort är ett krav då det förekommer resor i tjänsten. Det är en fördel om du har erfarenhet av barnpsykiatrisk vård, psykologisk utredning, bedömning och behandling. Dessutom är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i journalsystemet Cosmic.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att du är en person som  tar ansvar för din uppgift med hänsyn till verksamhetens bästa. För dig faller det naturligt att anpassa dig efter nya omständigheter och se möjligheter i förändring. Du har förmåga att skapa och underhålla relationer och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. I samarbete med andra agerar du på ett lyhört och smidigt sätt och har förmåga att sätta dig in i andras perspektiv.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning 100 %, dagtid måndag - fredag. Tillträde enligt överenskommelse

 

Välkommen med din ansökan senast den 27 november 2019

Intervjuer genomförs den 11 och 12 december.

Titta gärna på vår informationsfilm här

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras innan en eventuell anställning. Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Jenny Löfwenhamn
Tf Enhetschef
021-481 86 86
Martha Norberg Jansson
Facklig representant, Psykologförbundet
021-17 62 82

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum
Medarbetare till vår nya enhet "BUP starten" Västerås 2019-11-15
Psykolog/ Socionom till Barn- och Ungdomshälsan i Fagersta Fagersta 2019-11-13
PTP-psykologer till Region Västmanland Västerås 2019-10-23

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor