Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Läkare, specialist i allmänmedicin till Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral

Refnr: 20180294

Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral söker en allmänspecialist som vill vara ett tryggt bollplank åt våra utbildningsläkare och som coachar dem i sin yrkesutveckling.

 

Arbetsbeskrivning

Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral är en väl fungerande enhet som söker en specialist i allmänmedicin med huvudsakligt uppdrag som handledare för utbildningsläkare. Dessutom ingår i uppdraget att som medicinsk rådgivare ingå i vårdcentralens ledning för att fortsätta utveckla verksamheten.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av handledning och arbete inom primärvården. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift och ytterligare språkkunskaper ser vi som en tillgång. Du har grundläggande datakunskaper och gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic.

I din roll som allmänspecialist handleder du andra genom ett respektfullt och positivt förhållningssätt. Som person är du stabil, trygg och empatisk, har lätt att anpassa dig till nya omständigheter samt ser möjligheter i förändringar. Du är engagerad, samarbetar och kommunicerar väl med andra.

 

Om arbetsplatsen

Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Till verksamheten finns en filialmottagning i Kolbäck som är öppen tre dagar i veckan. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral är centralt belägen i Hallstahammar och i direkt anslutning till vårdcentralen finns parkeringsplatser. Närheten till både Västerås och Köping gynnar pendlare, både resor med bil och kollektivtrafik, gångavstånd från järnvägsstationen. På enheten finns ca 35 medarbetare och vi ansvarar för drygt 13700 listade patienter. Då samtliga yrkeskategorier är samlade i samma byggnad gör det oss till en kunnig och attraktiv enhet med mycket god stämning och utvecklingsvilja. Vi arbetar med ledorden Helhet, Närhet och Trygghet för våra listade innevånare.

 

Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral erbjuder dig

  • Arbete i en verksamhet under ständig utveckling.
  • Stimulerande arbetsuppgifter på en enhet med bred kunskap.
  • Stöd av chef och samarbete med andra handledarkollegor.
  • Individuell konsultation hos Regionens pensionshandläggare för pensionsplanering.
  • En trygg anställning med fördelaktiga personalförmåner, läs mer här: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid, arbetstid dagtid måndag till fredag. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 27 april 2018!</ p>

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. 

 

Kontaktpersoner

Yvonne Blücher Svensson
Verksamhetschef
021-17 67 11

Hanna Amberntsson
Läkarföreningen
021-17 51 40

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor