Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

LÄKARE, ALLMÄNSPECIALIST till Viksäng-Irsta vårdcentral, Västerås

Refnr: 20190522

Vår kollega kommer att gå vidare till annan tjänst och vi söker dig som vill arbeta på en vårdcentral som är väl inarbetad, väl bemannad och relativt stor.
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. 


Arbetsbeskrivning

Som specialistläkare kommer du att utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en vårdcentral som planerad mottagning och akuta patienter samt BVC. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.


Om arbetsplatsen

Viksäng-Irsta vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Till verksamheten finns en filialmottagning i Irsta som idag har distriktssköterskemottagning. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Viksäng-Irsta vårdcentral är en välbemannad, väl inarbetad och relativt stor vårdcentral i ett av Västerås ytterområden med gång- och cykelavstånd till centralstationen och centrum. I direkt anslutning till vårdcentralen finns parkering och bra bussförbindelser. På enheten finns ca 45 medarbetare och vi ansvarar för drygt 14 000 listade patienter. Vår enhet omfattar läkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård samt rehabenhet med sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut, samtalsmottagning och dietist. Vi har också specialistutbildade distriktssköterskor inom astma/KOL, diabetes, inkontinens, hjärtsvikt och demens. Vi arbetar för trygghet, god vård och hälsa tillsammans med patienten.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Viksäng-Irsta vårdcentral och därför verkar vi för

  • Att erbjuda stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter,
  • En bra arbetsmiljö med hjälp av vårt hälsoteam som aktivt arbetar tillsammans med personalen,
  • Att uppmuntra dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet,
  • Fördelaktiga personalförmåner, läs mer på https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som är erfaren specialist i allmänmedicin och som söker nya utmaningar. Det är meriterande med ledarskaps- och/eller handledarutbildning samt tidigare erfarenhet som allmänläkare på vårdcentral. För att lyckas i den här rollen ser vi att du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift. Vi använder Cosmic och värdesätter därför tidigare erfarenhet i journalsystemet.

I din roll som allmänspecialist leder och handleder du andra genom ett respektfullt och positivt förhållningssätt. Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, är initiativtagande och ser möjligheter i förändringar. Du är lugn i stressade situationer, har förmåga att fokusera på rätt saker samt uppnår resultat. Du är empatisk och kan sätta dig in i andras människors situation, ser individen och möter behoven.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid, arbetstid dagtid vardagar. Tillträde efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 31 augusti 2019!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Maria Kättström
Verksamhetschef
076-893 78 40

Hanna Amberntsson
Läkarföreningen
021-17 51 40

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor