Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

LÄKARE, ALLMÄNSPECIALIST till Skinnskatteberg vårdcentral

Refnr: 20190490

Vår kollega kommer att gå i pension och vi söker dig som vill arbeta på en liten vårdcentral där allt kan hända, från smått till akuta ärenden. Här kommer du nära dina patienter.
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsbeskrivning

Som specialistläkare kommer du att utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en vårdcentral som planerad mottagning och akuta patienter samt tillhörande SÄBO och BVC. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.


Om arbetsplatsen

Skinnskatteberg vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. i satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi satsar på utveckling och arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Skinnskatteberg vårdcentral är en liten och väl fungerande enhet. Skinnskatteberg är beläget på ett bekvämt avstånd från hela Mälardalen och Bergslagen. I direkt anslutning till vårdcentralen finns personalparkering. På enheten finns cirka 16 medarbetare; tre distriktsläkare på olika tjänstegrad, 5,0 distriktsskötersketjänster och en undersköterska. Det är en stabil personalgrupp med ett mycket gott samarbete. Här finns diabetes- och astma/kolmottagning. Här finns även fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist, barnmorska, kurator och en rehab-koordinator. Skinnskattebergs kommun sköter hemsjukvården. Vi ansvarar för ca 4000 listade patienter, en blandning av ortens gamla befolkning, inflyttade barnfamiljer och landsbygdsbefolkning. Man vill kunna söka på hemmaplan för alla sjukdomar och skador, man uppskattar och värnar om sin vårdcentral.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Skinnskatteberg vårdcentral och därför verkar vi för

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård och som har specialistkompetens i allmänmedicin. Har du tjänstgjort på vårdcentral de senaste åren och har den kunskap i allmänmedicin som krävs är det meriterande för tjänsten. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.  Du har grundläggande datakunskaper och gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic då vi arbetar i det systemet.

Vi söker dig som är patientfokuserad och har hög medicinsk kompetens. Vidare har du lätt för att samarbeta, är självständig och flexibel samt har en god kommunikativ förmåga. Vi uppmuntrar drivna och utvecklingsinriktade medarbetare som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla vår arbetsplats och våra rutiner på bästa sätt! Som medarbetare har du inflytande och får känna delaktighet samtidigt som du bidrar till andra människors hälsa. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid, arbetstid dagtid vardagar. Tillträde efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 11 augusti 2019!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Lena Alexandersson
Verksamhetschef
072-572 48 88

Sofia Enbom
Enhetschef
0223-471 14

Hanna Amberntsson
Läkarföreningen
021-17 51 40

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor