Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Läkare, Allmänspecialist till Råby vårdcentral och asylhälsa, Västerås

Refnr: 20190651

Vill du som är allmänspecialist ha ett spännande jobb i en omväxlande miljö? Då ska du komma till oss och vara med att starta upp en ny vårdcentral!

Asyl- och Integrationshälsan blir nu Råby vårdcentral och asylhälsa. I samband med det söker vi nu dig som är allmänspecialist. Tycker du om att ha ett varierat arbeta, drivs av att få vara med och utveckla en verksamhet och är genuint intresserad av andra kulturer? Då är det här rätt plats för dig.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsbeskrivning

Som specialistläkare hos oss erbjuder vi dig ett stimulerande och meningsfullt arbete. Du kommer att utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en vårdcentral såsom planerad mottagning, ta emot akuta patienter och läkarmottagning med BVC. En viktig del är också delaktighet i kontinuerligt förbättringsarbete.

I mötet med våra patienter arbetar du självständigt men också i samarbete med våra övriga professioner. I din roll ingår att leda och handleda elever likväl som övrig personal.

Om arbetsplatsen

Råby vårdcentral och asylhälsa kommer från årsskiftet att vara en del av den samlade hälso- och sjukvårdsförvaltningen i Region Västmanland och kommer att tillhöra resultatområde Primärvård. Från att tidigare ha varit en mottagning främst för asylsökande, gömda och papperslösa kommer vi nu omvandlas till en vårdcentral öppen för alla att lista sig hos. Vi finns nu i nya, ljusa lokaler på området Råby i Västerås. Vi har även filialer för asylsökande i Arboga och Fagersta dit vi åker en eller två gånger/vecka med läkare, sjuksköterska, BVC, MVC och kurator

Det här är en arbetsplats som utmärks av prestigelöshet, inflytande och utveckling. Vi är omkring 20 anställda som arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterskor, distriktssjuksköterska, barnsjuksköterska, barnmorska, undersköterskor, medicinsk sekreterare och kurator. Vårt samarbete präglas av omtanke om varandra genom att vi stöttar, hjälps åt och delar med oss av kunskaper och erfarenheter till varandra. Samtliga av oss brinner för integrationsfrågor och värnar om alla våra patienter och deras rättigheter. Det präglas i de utvecklingsprojekt vi bedriver som en del i att förbättra för våra patienter.

Region Västmanland har egna vårdcentraler på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Med gemensamt mål att förbättra tillgänglighet och kvalitet för alla våra patienter satsar vi inom digital utveckling. Den digitala utvecklingen återspeglas även i strävan att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser.

Vill du veta mer om våra personalförmåner hittar du det här

 

Kvalifikationer

Det krävs att du är legitimerad läkare med specialisering i allmänmedicin. Vi har också som krav att du behärskar det svenska språket såväl i tal som i skrift. Vi ser det som meriterande om du har ledarskaps- och/eller handledarutbildning. Vidare är det en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i journalsystemet Cosmic som vi använder oss av. Vi har tjänstebilar vid våra resor till filialerna så det är bra om du har körkort.

I din roll som allmänspecialist leder och handleder du andra genom ett respektfullt sätt och positivt förhållningssätt. Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, tar initiativ och ser möjligheter i förändringar. I stressade situationer förhåller du dig lugn, fokuserar på rätt saker och uppnår resultat. Det är av stor vikt att du kan sätta dig in i andras perspektiv eller situation och möter individens behov utan att ta över dess känslor. Du skiljer på det som är personligt och professionellt och anpassar ditt förhållningssätt efter situationen.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid, dagtid vardagar. Tillträde enligt överenskommelse

 

Välkommen med din ansökan senast den 20 oktober 2019!

Intervjuer planeras att genomföras under v. 44 och 45

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Monica Malmtorp
Enhetschef
021-17 60 00

Anders Eklund
Verksamhetschef
021- 17 47 28

Hanna Amberntsson
Läkarföreningen
021-17 51 40

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor