Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Läkare allmänspecialist till Hemdal vårdcentral

Refnr: 20190278

Vi söker en allmänspecialist som vill vara ett bollplank och coach åt våra utbildningsläkare, ha ett medicinskt ledningsansvar på vårdcentralen och måna om våra små patienter på BVC. Känns det lockande? Sök och kanske är det du som blir en del av vårt viktiga arbete.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med patienter inklusive BVC 50%, ha ett handledaruppdrag och vara medicinskt ledaransvarig läkare 50% samt stötta verksamhetschefen i medicinska frågor. Du kommer att ingå i vårdcentralens ledningsgrupp samt det lokala patientsäkerhetsteamet. Ditt arbete är såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen och förbättringsarbete ingår som en viktig del i arbetet. 


Om arbetsplatsen
 

Hemdal vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Hemdal vårdcentral är en väl inarbetad och relativt stor vårdcentral i Västerås, lokaliserad vid ingång 19 på sjukhusområdet. I direkt anslutning till vårdcentralen finns personalparkering. På enheten finns ca 40 medarbetare och vi ansvarar för drygt 11 500 listade patienter. Vår enhet omfattar läkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård samt rehabenhet med sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator/psykoterapeut och dietist.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Hemdal vårdcentral och därför verkar vi för

  • Att erbjuda stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter,
  • En bra arbetsmiljö med hjälp av vårt hälsoteam som aktivt arbetar tillsammans med personalen,
  • En arbetsplats som är väl uppbyggd med tydliga rutiner och flöden,
  • Att uppmuntra dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet,
  • En trygg anställning med möjlighet till kompetensutveckling samt fördelaktiga personalförmåner, läs mer här.

Hur är det att jobba inom Region Västmanland, titta gärna på vår film här


Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin och gärna utbildad handledare. Du har arbetat som allmänspecialist några år och har med fördel erfarenhet av att handleda utbildningsläkare och BVC-vana är meriterande. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift och du har grundläggande datakunskaper och gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic då vi arbetar i det systemet.

Som person är du stabil och trygg med hög integritet och omdöme. Du har lätt att anpassa dig till nya omständigheter samt ser möjligheter i förändringar och tar gärna initiativ i olika sammanhang. Du skapar engagemang och delaktighet samt samarbetar och kommunicerar väl med andra. I din roll som allmänspecialist handleder du andra genom ett respektfullt och positivt förhållningssätt.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning på heltid men möjlighet till nedsatt tjänstgöringsgrad om så önskas.

Arbetstider är måndag – fredag. Viss jourtjänstgöring kan förekomma.

Tillträde efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 5 maj 2019!

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Eva Lundqvist
Verksamhetschef
021-17 47 62

Hanna Amberntsson
Läkarföreningen
021-17 51 40

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor