Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Läkare Allmänspecialist till Bäckby vårdcentral, Västerås

Refnr: 20210141

Vi behöver fylla på vårt team med en allmänspecialist. Hoppas du vill inspirera oss med din erfarenhet och tillsammans med oss utveckla vårdcentralen för framtiden. Vi erbjuder bra villkor och arbetsförhållanden på en trivsam arbetsplats. Välkommen med ansökan!

Arbetsuppgifter

Som allmänspecialist kommer du att utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en vårdcentral som planerad mottagning. Även arbete mot BVC och särskilda boenden kan förekomma. Du kommer också att handleda utbildningsläkare. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet. Vårt arbete utgår från en gemensam värdegrund och genomsyras av att vi alla först och främst är varandras medmänniskor och arbetsmiljö.


Om arbetsplatsen

Bäckby vårdcentral är en av 12 vårdcentraler som ingår i en intraprenad. Intraprenad är en förvaltning men med eget budgetansvar och stor frihet att påverka verksamheten, samt att verksamheten fortfarande är en del av Region Västmanland. Inom Intraprenaden arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa primärvården i länet. Vi satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser.

Bäckby vårdcentral är en växande vårdcentral med drygt 9500 listade patienter. Vår enhet omfattar läkar- och distriktssköterskemottagning, flera olika typer av specialistmottagningar, mödra- och barnhälsovård samt rehabiliteringsenhet med sjukgymnaster och kurator. På enheten finns även dietist och arbetsterapeut. Stor vikt läggs på förebyggande arbete där livsstilsmottagningen är navet och vi erbjuder även hjälp med riskbruk- och missbruksproblematik. Långsiktig planering för kontinuitet och stabilitet för patient där vår rehabkoordinator är en viktig del av teamet för att i möjligaste mån hjälpa patienter att komma vidare till meningsfulla liv.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Bäckby vårdcentral och därför verkar vi för att erbjuda

  • Stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter på en arbetsplats som är väl uppbyggd med tydliga rutiner och flöden,
  • Inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet,
  • Stöd i din yrkesroll och möjlighet till kompetensutveckling,
  • En trygg anställning med fördelaktiga personalförmåner, läs mer här.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är erfaren specialist i allmänmedicin och vill arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och hög medicinsk kompetens. Det är meriterande med handledarutbildning samt tidigare erfarenhet som allmänläkare på vårdcentral. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift och ytterligare språkkunskaper ser vi som en tillgång. Du har gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic då vi arbetar i det systemet.

I din roll som allmänspecialist leder och handleder du andra genom ett respektfullt och positivt förhållningssätt. Du ser möjligheter istället för hinder. Du samarbetar lätt med andra och tar ansvar för det du gör. Som person är du flexibel och lösningsfokuserad. Du är empatisk och kan sätta dig in i andra människors situation. Ditt förhållningssätt präglas av ödmjukhet inför dina medmänniskor. Du drivs av en vilja att hjälpa och möta behoven, du ser individen. Känner du igen dig i detta, då är det dig vi söker!


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Arbetstid: dagtid, vardagar. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 7 mars 2021

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Caroline Adelsson
Tillförordnad Verksamhetschef
021-17 49 34
Linda Eklind
Enhetschef
021-17 45 55
Maria Cifuentes Vargas
Läkarföreningen
021 - 17 41 01

Liknande tjänster

Ort
Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor