Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kuratorer till Barn- och ungdomspsykiatrin Köping

Refnr: 20180337

Vill du arbeta i ett fantastiskt team med bra samarbete? Vi söker dig som vill vara med och utveckla en kvalitativ vård med barnet i fokus tillsammans med oss. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som kurator hos oss arbetar du i team tillsammans med andra yrkesgrupper som psykolog, sjuksköterska, läkare, arbetsterapeut, musikterapeut, andra kuratorer med mera. Du företräder det psykosociala perspektivet i temaet och kommer och kommer arbeta både med rådgivning, bedömning, utredning och behandling. Vi har ett nätverksinriktat arbetssätt som ofta sker i samverkan med andra vårdgrannar, skola och socialtjänst. För oss är det viktigt att satsa på dig som medarbetare varför vi försöker tillgodose dina intressen så att du ska få använda din kompetens på ett flexibelt sätt. Enhetschef kommer tillsammans med dig upprätta en individuell kompetensutvecklingsplan som inkluderar både introduktion och en långsiktig plan för att du tryggt ska kunna utvecklas i ditt uppdrag.

 

Om arbetsplatsen

Barn – och ungdomspsykiatrin i Västmanland är länsövergripande med mottagningar på flera orter, specialistenheter, slutenvårdsplatser och akutmottagning. Vi samverkar i länet för att erbjuda vård anpassat efter varje barns specifika behov. På mottagningen i Köping arbetar vi med flera strukturerade förbättringsarbeten för att kunna möta upp den efterfrågan som finns av våra tjänster. Vi utvecklar bland annat ständigt användningen av digital teknik både i det kliniska arbetet och i samverkan med våra samarbetspartners. Vår utveckling av smarta och energibesparande flöden och arbetssätt är också något vi är stolta över. Det är viktigt för oss att ha koppling till forskningen för att främja ökad kvalitet och utvecklingsmöjligheter.

I Köping tar vi emot barn och ungdomar som bor i Köpings-, Arbogas-, Hallstahammars- och Kungsörs kommun. Hit kommer de som har allvarlig psykisk ohälsa med omfattande funktionsnedsättning som inte kan behandlas på förstalinjenivå. Mottagningen ligger på sjukhusområdet, hit tar det tre minuter att promenera från tågstationen.


Vi erbjuder dig:

  • En arbetsplats med god stämning, där vi ställer upp för varandra.
  • Att vara del i ett mindre team, där det är enkelt att samarbeta.
  • Delaktighet i spännande utvecklingsarbeten där din specifika kompetens och styrka kommer tas till vara.
  • Ett omväxlande arbete där du har möjlighet att arbeta med utredning och behandling. 
  • Bra möjligheter till utveckling i din profession och en trygg anställning. Läs gära mer om våra förmåner inom regionen här 


Kvalifikationer

Vi söker dig som har en socionomexamen. Arbetslivserfarenhet från socionomyrket, utrednings- eller behandlingserfarenhet är meriterande. Ett stort plus är också om du har relevant vidareutbildning eller erfarenhet av socialt arbete riktat mot barn, unga eller familjer. 

För att passa hos oss ser vi att du har en personlig mognad, empatisk förmåga och kan anpassa ditt sätt att förmedla saker. Givetvis bör du ha ett stort engagemang och intresse för barn och ungdomar. Det här är ett jobb för dig som är trygg i dig själv och din roll som kurator, och som trivs i ett arbete där du får arbeta självständigt och ansvarstagande i patientarbetet.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse. B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan senast 1 maj 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras innan en eventuell anställning. Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Jennie Liljehult
Enhetschef
0221- 266 30

Irene Grahn
Vision
021-17 36 63

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor