Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kurator till Vuxenpsykiatrisk mottagning 1 i Köping

Refnr: 20190353


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Kuratorsuppgifter inklusive samtalsbehandling, teamarbete, samverkan och samarbete internt och externt. I arbetet ingår även att svara för det psykosociala arbetet på mottagningen.

 

Vuxenpsykiatri Västmanland Köping är uppdelad i Vuxenpsykiatrisk mottagning 1 och 2. Patientgrupperna består av alla tillhörande specialistpsykiatrins diagnoser.  

 

Mottagning 1 har en mycket kompetent medarbetargrupp med ett nära ledarskap, kollegialt stöd och goda möjligheter till egen utveckling. Vi bedriver specialistpsykiatri i öppna former. Mottagningen är bemannad med kuratorer, läkare, sjuksköterskor, psykologer, skötare och medicinska sekreterare. Vi finns på Köpings sjukhusområde.

 

Köping är beläget vid Mälarens västra strand med pendelavstånd från övriga städer i Mälardalen och Örebro. Mottagningen ligger vid Köpings sjukhus med endast tre minuters promenad från järnvägsstationen.

 

Kvalifikationer

Socionomexamen. Erfarenhet av kurativt arbete inom det psykiatriska fältet och kunskaper om missbruksvård är meriterande. Har du dessutom steg 1-kompetens är det ytterligare en merit. Meriterande är även erfarenhet av datajournal och då gärna Cosmic.

Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter som ger resultat. Arbetet kräver flexibilitet från din sida och du kan snabbt ändra förhållningssätt inför olika situationer. Teamarbete är viktigt för oss. Vi tror att du är bekväm i det och fungerar bra i såväl team som att kunna ta egna beslut. Du är en utåtriktad person med personlig mognad som är aktiv i yrkesmässiga sammanhang och skapar relationer viktiga för arbetet. Du är självgående med gott omdöme och empatisk förmåga

 

Anställningsvillkor

Tidsbegränsad anställning under 1 år med möjlighet till förlängning, heltid. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 26 maj 2019

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras innan en eventuell anställning. Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Jan Regedantz-Valentin
Enhetschef
0221-265 59

Lotta Ramsten Fredriksson
SSR
0221-264 42

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor