Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kurator till Ullvi Tuna vårdcentral, Köping

Refnr: 20210139

Vi har som gemensamt mål att ha en välmående personal som ger en smidig och professionell vård, med respektfullt bemötande, för en allt friskare befolkning. Vill du bli en del av detta? Välkommen då med din ansökan!


Arbetsbeskrivning

Som kurator arbetar du med bedömningssamtal, krisstöd och behandling. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.


Om Arbetsplatsen

Ullvi Tuna vårdcentral är en av 12 vårdcentraler som ingår i en intraprenad. Intraprenad är en förvaltning men med eget budgetansvar och stor frihet att påverka verksamheten, samt att verksamheten fortfarande är en del av Region Västmanland. Inom Intraprenaden arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa primärvården i länet. Vi satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser.

Ullvi Tuna vårdcentral är en vårdcentral med ca 10 500 listade patienter. Enheten omfattar läkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård samt rehabiliteringsenhet med sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut, psykolog, kurator och dietist. Vi har även diplomerade rökavvänjare och specifik personal utbildad i samtal kring alkohol. Vår samtalspersonal kan erbjuda internetbaserad KBT.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Ullvi Tuna vårdcentral och därför verkar vi för att erbjuda

  • Stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter,
  • En arbetsplats där du får vara en del av vårdcentralens utveckling,
  • Hjälp och stöd i din yrkesroll av chefer och kollegor,
  • Möjlighet till kompetensutveckling,
  • En trygg anställning med fördelaktiga personalförmåner, läs mer om personlaförmåner här: Personalförmåner


Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomutbildning. Vi ser gärna att du är utbildad i KBT steg 1. Meriterande är erfarenhet av arbete från primärvården, fördjupad kunskap i internetbaserad KBT samt gruppbehandling. Du behöver ha hög social kompetens och vara bra på att etablera kontakt med andra människor. Kunskap i journalsystemet Cosmic ses även det som meriterande då vi arbetar i det systemet. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Du har en personlig mognad, är stabil och trygg i din yrkesroll. I ditt arbetssätt är du professionell och empatisk och ger alltid såväl patienter som kollegor ett respektfullt bemötande. Du arbetar väl i team, är lyhörd och ansvarstagande samtidigt som du är självständig i ditt arbete och agerar efter din egen övertygelse. Att du är strukturerad, planerande och kan prioritera arbetet på ett effektivt sätt är något vi ser positivt på, likaså att du håller tidsramar. Du måste tycka om att ha många bollar i luften samtidigt, då den psykiska ohälsan ökar och därmed även kravet på att vi är flexibla och ständigt arbetar flitigt med att utveckla vår samtalsmottagning.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Arbetstid: dagtid, vardagar. Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 28 februari 2021!

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Carina Fogelgren
Verksamhetschef
0221-265 73
Johanna Gyllström
Enhetschef
0221-264 45
Dennis Johansson
Vision
021-17 48 44
Facklig kontakt SSR
08-617 44 00

Liknande tjänster

Ort
Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor