Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kurator till Kolsva vårdcentral

Refnr: 20190782

Vår kollega kommer att gå i pension och vi söker dig som vill efterträda en tjänst som har stor betydelse för våra patienter på en liten vårdcentral där vi med öppenhet och harmoni ger högkvalitativ vård. Välkommen med din ansökan!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som kurator arbetar du med bedömningssamtal, krisstöd och behandling. Du genomför terapeutiska samtal, både enskilt och i grupp samt även i digitala vårdmöten. Du arbetar i team tillsammans med läkare, sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut. Förbättringsarbete och metodutveckling ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.


Om arbetsplatsen

Kolsva vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Från årsskiftet kommer primärvården vara en del av den samlade hälso- och sjukvårdsorganisationen.

Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Kolsva vårdcentral är centralt belägen i Kolsva med närhet till vackra omgivningar och i direkt anslutning till vårdcentralen finns parkeringsplatser. Närheten till Köping gynnar pendlare, både resor med bil och kollektivtrafik. På enheten finns ca 16 medarbetare och vi ansvarar för drygt 4200 listade patienter. Då samtliga yrkeskategorier är samlade i samma byggnad gör det oss till en kunnig och attraktiv enhet. Med öppenhet och harmoni ger vi tillsammans vård med hög kvalitét i livets alla skeden.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Kolsva vårdcentral och därför verkar vi för

  • Att erbjuda stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter i en bra arbetsmiljö,
  • Att uppmuntra dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet,
  • Möjlighet till kompetensutveckling.
  • Fördelaktiga personalförmåner, läs mer på https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/


Kvalifikationer

Du som söker har godkänd socionomexamen, KBT-utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Meriterande är erfarenhet från primärvård eller öppenvård samt erfarenhet av Brief Intervention. Goda datakunskaper och kunskap i journalsystemet Cosmic ses även det som meriterande då vi arbetar i det systemet. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Du är stabil och trygg i din yrkesroll. I ditt arbetssätt är du professionell och flexibel och har en vilja och förmåga att hjälpa andra, såväl enskilt som i team. Du är kreativ och ansvarstagande samtidigt som du är självständig i ditt arbete och agerar efter din egen övertygelse. Att du är strukturerad, planerande och kan prioritera arbetet på ett effektivt sätt är något vi ser positivt på.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, deltid 50%, arbetstid: dagtid, vardagar. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Tillträde efter överenskommelse, urvalsprocessen sker löpande.


Välkommen med din ansökan senast den 16 december 2019.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Anna Burman
Enhetschef
021-17 69 21
Irene Grahn
Vision
021-17 36 63

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum
Socionomutbildad kurator till BUP i Sala Västerås 2019-12-06
Kurator till Habiliteringscentrum i Västerås Västerås 2019-11-21

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor