Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kurator till Hemdal vårdcentral Västerås

Refnr: 20210013

Vår kollega kommer att gå i pension och vi söker dig som vill vara med och bidra till ett meningsfullt och utvecklande arbete på enheten. Välkommen med din ansökan!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Om arbetet

Som kurator/psykoterapeut arbetar du med bedömningssamtal, krisstöd och behandling. Du genomför terapeutiska samtal, både enskilt och i grupp samt även i digitala vårdmöten. Du arbetar i team tillsammans med läkare, sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut samt med olika externa samarbetspartners. Förbättringsarbete och metodutveckling ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.

 

Om arbetsplatsen

Hemdal vårdcentral är en av 12 vårdcentraler som ingår i en intraprenad. Intraprenad är en förvaltning men med eget budgetansvar och stor frihet att påverka verksamheten samt att verksamheten fortfarande är en del av Region Västmanland. Inom Intraprenaden arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa primärvården i länet. Vi satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser.

Hemdal vårdcentral är en väl inarbetad och relativt stor vårdcentral i Västerås, lokaliserad vid ingång 19 på sjukhusområdet. I direkt anslutning till vårdcentralen finns personalparkering. Vi ansvarar för drygt 11 900 listade patienter. Vår enhet omfattar läkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård samt rehabiliteringsenhet med fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator/psykoterapeut och dietist.

 

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Hemdal vårdcentral och därför verkar vi för att erbjuda:

  • Stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter.
  • En positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. 
  • Inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet.
  • Stöd i din yrkesroll och möjlighet till kompetensutveckling.
  • En trygg anställning med fördelaktiga personalförmåner, läs mer här.

 

Om Dig

Du som söker har godkänd socionomexamen samt KBT-utbildning minst steg-1. Vana av primärvården eller öppenvården samt erfarenhet av Brief Intervention är meriterande för tjänsten. Vi använder Cosmic i vårt dagliga arbete och värdesätter därför tidigare erfarenhet i journalsystemet. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Du har en personlig mognad och är stabil och trygg i din profession. Du arbetar väl i team då du är lyhörd och ansvarstagande samtidigt som du är självständig i ditt arbete. Att du är strukturerad, planerande och kan prioritera arbetet på ett effektivt sätt är något vi ser positivt på. Du gillar utmaningar, tar gärna initiativ och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Arbetstid: dagtid, vardagar. Tillträde efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 31 januari 2021!

 

Bifoga gärna examensbevis, intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

 

Kontaktpersoner

Petra Elmqvist Melin
Verksamhetschef
021-17 47 62
Camilla Lindberg
Enhetschef
021-17 43 76
Dennis Johansson
Vision
021-17 48 44
Akademikerförbundet SSR
08-617 44 00

Liknande tjänster

Ort
Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor