Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kurator till Barn- och ungdomspsykiatrin Köping

Refnr: 20190535

Vill du arbeta i ett fantastiskt team med bra samarbete? Vi söker dig som vill vara med och utveckla en kvalitativ vård med barnet i fokus tillsammans med oss. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som kurator hos oss på barn- och ungdomspsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Köping kommer du att vara en del av ett mindre välfungerande team där vi arbetar tvärvetenskapligt tillsammans från olika professioner. Arbetet innefattar bland annat att vara delaktig i neuropsykiatriska utredningar med det psykosociala perspektivet, göra bedömningar, ha behandling för barn och ungdomar samt vårdnadshavare med varierande psykiatrisk problematik men även att vara delaktig i verksamhetens utvecklingsarbete. Vi har ett nära samarbete med exempelvis skolan, socialtjänsten och andra vårdgrannar. Samverkan internt men även extern och rådgivande funktion till myndigheter eller vårdnadshavare är en självklar del i arbetet. Du kommer att vara placerad i Köping men möjlighet finns att jobba flexibelt med digitala lösningar.

 

Om arbetsplatsen

Barn – och ungdomspsykiatri Västmanland (BUP) är en specialistresurs för barn och ungdomar i åldern 0-18 år samt deras familjer. Verksamheten bedrivs i öppenvårdsmottagningar i Köping, Västerås, Sala och Fagersta. Länsgemensamma resurser finns i Västerås med slutenvårdsplatser, ätstörningsenhet samt akutmottagning

Vårt mål är att erbjuda vård anpassat efter varje barns specifika behov. Vi arbetar utifrån evidens och beprövad erfarenhet och präglas av ett hälsofrämjande synsätt.

 Vi erbjuder dig:

  • En arbetsplats som värdesätter din kompetens och som arbetar för att du ska få utnyttja den på ett flexibelt sätt, bland annat genom digitala lösningar.
  • Extern handledning.
  • Ett omväxlande arbete där du har bra möjligheter till individuellt anpassad utbildning och utveckling i din profession så som till exempel steg 1 och steg 2 utbildning i psykoterapi och gruppbehandlingar. Nu finns även goda möjlighet till att forska.
  • Tvärfunktionellt teamarbete med erfarna kollegor.
  • Som nyanställd får du Mentorstöd av erfaren kollega samt introduktion inom barn- och ungdomspsykiatrin.
  • Kollegor som är måna om varandra och där vi hjälps åt för att ge specialistvård till barn och ungdomar i norra länsdelarna.Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen eller som arbetsgivaren bedömer likvärdig och vill arbeta med att ge våra barn och ungdomar bättre förutsättningar i livet. Erfarenhet av barnpsykiatrisk vård, utredning och behandling är meriterande. Har du vidareutbildning steg 1 eller 2 är även det meriterande. Vi har goda möjligheter att ge en god introduktion och anpassa utbildningar för dig utifrån dina individuella behov. Vi ser att du har en personlig mognad, är trygg i din yrkesroll och vill vara med och bidra till att utveckla barn- och ungdomspsykiatrin. Givetvis bör du ha ett stort engagemang och intresse för barn och ungdomar. Som person är du trygg och stabil, du sätter igång aktiviteter och ser det som självklart att ta ansvar för dina uppgifter. I samarbetet med andra är du lyhörd, tydlig i din kommunikation och har en förståelse för de varierande arbetsuppgifter som förekommer i ett barnpsykiatriskt öppenvårdsteam.Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning 100 %, tillträde enligt överenskommelse

Dagtid måndag- fredag

 

Välkommen med din ansökan senast 28 augusti 2019.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras innan en eventuell anställning. Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Cecilia Peimer
Enhetschef
cecilia.peimer@regionvastmanland.se

Irene Grahn
Vision
021-17 36 63

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor