Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kurator med samordnaransvar till den psykiatriska heldygnsvården

Refnr: 20190439

Hos oss välkomnas du till en trivsam arbetsplats som präglas av öppenhet och stark gemenskap. Vill du ha ett mångsidigt och spännande arbete där du får använda dig av dina många kontaktytor, samordna och koordinera samt vara delaktig i en verksamhet i utveckling? Tveka inte att söka till oss!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.
 


Arbetsuppgifter

Som kurator hos oss jobbar du med att samordna och koordinera de olika resurserna kring patienten. Du kommer att inneha en viktig roll för en fungerande vårdkedja med patientens bästa i fokus. Vårdplanering och nätverksarbetet utifrån patienternas olika behov utgör ett viktigt verktyg. Du samverkar i team med avdelningspersonalen och deltar återkommande på avdelningarnas ronder. Detta kräver en god förståelse för vilka de olika aktörerna är, deras respektive ansvarsområden och hur samverkan mellan dessa bör se ut utifrån det enskilda behovet. Avgörande i denna roll är din förmåga att koordinera och få till stånd samarbeten mellan sluten- och öppenvård på regional och kommunal nivå samt mellan andra aktörer inom Västmanland. En annan viktig del i ditt arbete är kontakt och samverkan med patientens anhöriga.


Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatri Västmanland är uppdelad i tre sektioner: länsgemensamma resurser (heldygnsvård och psykiatrisk akutmottagning), öppenvård (samtliga vuxenpsykiatriska mottagningar i länet) och beroendevård (beroendemottagning, heldygnsvård för beroendevård). Uppdelningen är gjord för att skapa en väl fungerande vårdkedja, med ett gott samarbete mellan akutvård, heldygnsvård och öppenvård.

Vuxenpsykiatri Västmanland är i en spännande utvecklingsfas där du tillsammans med övrig personal blir delaktig i det fortsatta utvecklingsarbetet.


Kvalifikationer

Vi söker dig med socionomexamen och med god erfarenhet inom yrket. Du har god kännedom kring lagstiftning relevant för yrkesrollen. Har du tidigare erfarenhet inom psykiatrisk verksamhet, kommer från ett arbete inom socialpsykiatrin och har ett brett nätverk med kommuner i Västmanland ser vi det som meriterande. Du kommunicerar tydligt på svenska både i tal och skrift samt har goda datakunskaper.

Du har förmågan att skapa kontakter och underhålla relationer och goda samarbeten. Förutom ett gott samarbete är det av stor vikt att du självständigt tar ansvar för dina arbetsuppgifter, driver dina egna processer, planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Du har förmågan att väga samman olika typer av information och hänsynstagande och du visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.


Vi erbjuder dig

  • Möjlighet att tillsammans med oss vara med att forma rollen.
  • Möjlighet att utveckla samverkan mellan olika aktörer.
  • En arbetsplats som kännetecknas av ett öppet klimat och hög trivselfaktor!

 

 Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

B-körkort är ett krav.


Välkommen med din ansökan senast 7 juli 2019!

Intervjuer påbörjas efter v. 33.

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://www.facebook.com/VastmanlandsViktigasteJobb/videos/643381386136970/ 

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Cecilia Casparsson Bengtsson
Biträdande resultatområdeschef
021-17 42 73

Hans Ihrfors
Enhetschef
021-17 58 08

Gunilla Båhlström
SSR
021-17 59 85

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor