Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kommunikatör till fastighetsutveckling, Centrum för kommunikation

Refnr: 20180188

Brinner du för att både skapa relevant kommunikation och utveckla nya arbetssätt i en organisation med stor  och viktig samhällsfunktion, då är det kanske dig vi söker.

 

Arbetsuppgifter

Regionfastigheter står inför två stora kommunikationsutmaningar: en extern och en intern. Externt står vi inför stora fastighetsprojekt de kommande åren inom byggnation, investeringar och fastighetsutveckling. Bland annat ska vi bygga ett nytt akutsjukhus. Det är stora projekt med stor påverkan både för invånare och verksamheter. Vi är också en serviceorganisation med interna och externa kunder och vi behöver stärka vårt varumärke och bygga upp en infrastruktur för och utveckla vår kommunikation. Din kompetens behövs över hela spannet från det strategiska och övergripande perspektivet till det operativa hantverket på detaljnivå.

Det här är en helt ny tjänst. Det innebär att du i den här rollen och i ditt ansvar har  stor påverkansmöjlighet och ska bidra till nytänk och förflyttning  med hjälp av kommunikationsinsatser. Till din hjälp har du den samlade kompetens som finns hos oss inom den centrala kommunikationsenheten där du också kommer att vara placerad. Dina uppdragsgivare finns inom Regionfastigheter som du kommer att ha ett mycket nära samerbete med.

 

Om arbetsplatsen

På kommunikationsenheten är vi i dagsläget 12 kommunikatörer som arbetar med intern såväl som extern kommunikation. Region Västmanland har en bred verksamhet med allt från sjukvård till kollektivtrafik, kultur och regional utveckling. Hos oss är du med i en utvecklingsresa för att möta upp nya krav på kommunikation från såväl invånarna som organisation och samhälle i stort. Här är du mitt i livet och samhället och stödjer verksamheter som gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Vi erbjuder dig:

  • Möjlighet att bygga upp en ny kommunikationsverksamhet i en prestigelös organisation som är högt motiverad att bli bättre på att kommunicera.
  • Att vara ansvarig i kommunikationen för stora och viktiga samhällsprojekt som sjukhusbyggen innebär.
  • En utåtriktad och pedagogisk roll med många samarbetsytor.
  • Ett varierat arbete där du får utvecklas både strategiskt och operativt.
  • Ett arbete där du får ta initiativ och arbeta självständigt.

 

Kvalifikationer

Du som söker har en utbildning inom kommunikation på akademisk nivå eller alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du är en erfaren och professionell kommunikatör som har erfarenhet av kommunikationsarbete över hela kommunikatörens register. Du är en duktig skribent som är van att skapa relevant innehåll oberoende av kanal, digitalt såväl som analogt. Det är meriterande om du har arbetat med kommunikation inom komplexa utvecklingsprojekt med många intressenter.

För att passa hos oss ser vi att du är kommunikativ, strategisk och har lätt för att skapa tillit och förtroende. Du är van att hantera kommunikationsuppdrag med breda målgrupper där opinioner kan svänga snabbt. Du trivs i ett arbete med många parallella uppdrag där du har ett nära samarbete med både kollegor och uppdragsgivare. Det här är ett jobb för dig som är uthållig och gillar ett högt tempo. Om du också brinner för det som är begripligt och bidrar till förflyttning eller beteendeförändring och är bra på att hitta lösningar på komplexa frågor, då kan det här vara det perfekta jobbet för dig.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Provanställning kan komma att tillämpas.

 

Välkommen med din ansökan senast 8 april 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Elin Brozén
Verksamhetschef Centrum för kommunikation
021-17 68 64

Stefan Rindetoft
Fastighetschef Regionfastigheter
021- 17 55 19

Per-Arne Westin
Fastighetsförvaltningschef Regionfastigheter
021-481 88 97

Irene Grahn
Vision
021-17 36 63

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor