Logotyp Region Västmanland

Kock till Kost i Västerås

Refnr: 20210787

Har du ett genuint intresse för mat och matlagning och drivs av viljan att hela tiden bli bättre på det du gör? Vårt måltidskoncept Fleximat, ger patienterna en stor flexibilitet vad gäller tidpunkt för måltid och val av maträtt.

Kost befinner sig nu i en spännande utvecklingsfas och behöver därför en erfaren kock till vårt team. Är du vår nya kollega?

Som kock är dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat:

• Tillagning av patient- och restaurangmat
  • Förberedelse av råvaror till recept, tillagning, packning m. m
  • Varumottagning och varukontroll

Andra arbetsuppgifter som förekommer är dukning av patientportioner, diskning, städning och dokumentation i egenkontrollprogrammet

Kost är en samverkan kring mat mellan Region Västmanland och Region Uppsala. Varje vecka lagar vi nästan 20 000 portioner mat där huvuduppgiften är att leverera patientmat till sjukhusen i Västmanland och Akademiska sjukhuset i Uppsala. Hela tiden med vår vision ” FLEXIBLA MÅLTIDER FÖR PATIENTENS BÄSTA!

Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och matlagning och strävar efter att laga mat från grunden. Du har kockutbildning och har arbetat minst 2 år som kock. Meriterande är om du har kunskap inom näringslära och receptutveckling.

Då arbetet innefattar många olika moment är det viktigt att du snabbt kan växla mellan arbetsuppgifter utan att bli stressad. Du är kvalitetsmedveten och trivs i en organisation som arbetar aktivt med att öka andelen ekologiska livsmedel. Det är även av vikt att du är organiserad och noggrann i ditt arbetssätt men också anpassningsbar efter ändrade direktiv.

Tillsvidareanställning, 100 %
Schemalagd arbetstid 37 tim / vecka, lätthelg
Tillträde enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan senast den 20 oktober 2021.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Karin Flygelholm