Kock och måltidsbiträden till Kost, sommaren 2020

Refnr: 20200043

Nu söker Kost nya medarbetare som vill arbeta under sommarperioden eller vid behov under hela året. Har du ett genuint intresse för mat, matlagning eller service? Då kan du vara den vi söker. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Som kock är dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat

• tillagning av patientmat samt mat till restauranger
  • mise en place av råvaror till recept
  • varumottagning och varukontroll
  • dukning av brickor till patienter.

Som måltidspersonal är dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat

• dukning av patientmat på sjukhusen i länet samt packning till Uppsala.
  • diskning av porslin.

Andra arbetsuppgifter som förekommer är diskning, packning, arbete i kostdataprogram, städning och dokumentation i egenkontrollprogrammet.

Om Kost

Kost är en samverkan kring mat mellan Region Västmanland och Region Uppsala. Varje vecka lagar vi nästan 20 000 portioner mat där huvuduppgiften är att leverera mat till patienterna på sjukhusen i Västmanland, Akademiska sjukhuset i Uppsala. Hela tiden med vår ledstjärna "Måltidsupplevelser i världsklass till offentlig sektor".

Våra enheter

• Tillagning Västerås Vi söker utbildade kockar som tillagar mat till patienter och restauranger. Packning av receptvagnar, upplockning av varor, dukning av patientmat ingår också i arbetsuppgifterna.
  • Distribution i Västerås Dukning av mat till patienter på sjukhuset i Västerås. Diskning av porslin, egenkontroll och övriga arbetsuppgifter som förekommer inom Kost.

Vi söker dig som har gymnasieexamen och har fyllt 18 år. Du har goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift. Erfarenhet arbete i från storkök är meriterande.

Personer med kockutbildning och/eller kunskap i diet-, allergikost och näringslära är extra eftersökta. Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och matlagning och strävar efter att laga mat från grunden. Du har kockutbildning och erfarenhet av arbete i storkök/restaurang är meriterande. Har du kunskaper i näringslära och dietkoster är det meriterande. Goda datakunskaper är ett krav.

Du är stresstålig och strukturerad och har en förmåga att prioritera, organisera och planera ditt arbete. Du har en hög servicekänsla och en strävan efter att få nöjda kunder. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och vill göra ett bra arbete. Du är flexibel och trivs i en organisation som arbetar aktivt med förändringar och utveckling, att du också kan anpassa dig efter ändrade direktiv.

Timanställd Måltidspersonal/Kock. Arbetstid måndag-fredag, även lätthelger. Tillträde enligt överenskommelse

Placeringsort: Västerås

Välkommen med din ansökan senast 15 mars 2020

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Karin Flygelholm