Kock med goda kunskaper i specialkost till Kost i Västerås

Refnr: 20190204

Har du ett genuint intresse för mat och matlagning och drivs av viljan att hela tiden bli bättre på det du gör? Vår vision är att leverera måltider i världsklass och vi har fått fler kvalitetspriser genom åren. Låter det intressant?

Välkommen
till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Som dietkock är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Tillagning av dietkoster, NNR-kost, allergikoster och koster med avvikande konsistens
  • Mise en place av råvaror till recept
  • Varumottagning och varukontroll

Andra arbetsuppgifter som förekommer är dukning av patientportioner, diskning, städning och dokumentation i egenkontrollprogrammet.

Kost tillagar och distribuerar ca 25000 portioner per vecka till region Västmanlands sjukhus, Akademiska sjukhuset i Uppsala samt Nyköpings sjukhus. Här arbetar ca 45 personer. Vår vision är att leverera måltider i världsklass och vi har fått fler kvalitetspriser genom åren. I november 2018 införde vi Fleximatssystemet som innebär möjligheter för våra patienter att välja maträtt och äta när de så önskar, en spännande utmaning.

Läs mer om oss här.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och matlagning och strävar efter att laga mat från grunden. Du har kockutbildning och erfarenhet av arbete i storkök/restaurang. Du har även kunskaper i näringslära och dietkoster. Goda datakunskaper och kunskaper i svenska språket, i tal och skrift, är ett krav för tjänsten.

Då arbetet innefattar många olika moment är det viktigt att du snabbt kan växla mellan arbetsuppgifter utan att blir stressad. Du är kvalitetsmedveten och trivs i en organisation som arbetar aktivt med att öka andelen ekologiska livsmedel. Det är även av vikt att du är organiserad och noggrann i ditt arbetssätt men också anpassningsbar efter ändrade direktiv.

Vikariat under ett år med tillträde enligt överenskommelse. Heltid, dagtid, schemalagd arbetstid 37 tim/vecka måndag-fredag inkl helger. Placeringsort Västerås.

Välkommen med din ansökan senast 24 mars 2019!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=7qLByHRP6mY&t=1s%E2%80%8B Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Karin Flygelholm
Enhetschef