Kliniksamordnare till Folktandvården AB, FTV Herrgärdet Västerås

Refnr: 20200729

Vill du arbeta som kliniksamordnare och vara delaktig i verksamhetsplanering och kvalitetsarbeten? Då är det kanske dig vi söker.

Folktandvården Västmanland AB ägs av Region Västmanland och bedriver allmäntandvård på kliniker i länets alla kommuner. Inom Folktandvården Västmanland arbetar vi med glädje, engagemang, respekt och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Vi är ett kunskapsföretag och satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss.

På Folktandvården Herrgärdet arbetar idag sju tandläkare, tre tandhygienister och tretton tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldre tandvård i ljusa och moderna lokaler. Vi är ett team som värderar arbetsglädjen högt där vi alla hjälps åt för patientens bästa.

Som kliniksamordnare arbetar du nära klinikchefen och tillsammans ansvarar ni för att verksamheten bedrivs enligt givna riktlinjer. Som kliniksamordnare är du delaktig i verksamhetsplanering och arbetsorganisation. Du avlastar klinikchefen när det gäller personaladministration, som schemaläggning, bevilja ledigheter, introduktion av nya medarbetare med mera. Annan administration som förekommer är ansvar för beställning av varor och material, fakturahantering samt att hantera avvikelser. Du medverkar i förändrings- och kvalitetsarbeten, kliniska såväl som administrativa. Arbetsuppgifternas omfattning kan variera men tjänsten är i huvudsak administrativ, dock ska du kunna arbeta kliniskt om det behövs.

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du har god datavana och en mycket god administrativ förmåga. Du bemöter alla människor med förståelse, respekt och omtanke samt har en god samarbetsförmåga med hög servicekänsla. Vidare är du ansvarstagande, flexibel samt har förmåga att lägga upp ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten som kliniksamordnare omfattar ett treårigt förordnande med möjlighet till förlängning. En tillsvidareanställning som tandsköterska utgör grunden för anställningen med placering på kliniken. Tjänsten är på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 6 december 2020.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Bo Stigberger