Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Klinikchef till Folktandvården Västmanland, FTV Viksäng

Refnr: 20190680

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Är du en nyfiken och driven person som ständigt vill lära dig och utvecklas i din vardag, utveckla andra och arbeta i Teamtandvård med kompetenta och positiva kollegor? Då är du den vi söker.

 

Om Arbetsplatsen

Folktandvården Västmanland AB är helägt av Region Västmanland med allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner och har samarbete med Specialisttandvården som finns inom Västmanlands Sjukhus Västerås.

Inom Folktandvården Västmanland arbetar vi med glädje, engagemang, respekt och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag och satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss.

Folktandvården Viksäng är en trivsam arbetsplats med sex tandläkare, fyra tandhygienister och tio tandsköterskor. Vi arbetar i nära samarbete för att ge våra patienter den bästa vården, med kvalitet, service och arbetsglädje.Arbetsuppgifter

Vi söker Dig som gillar att arbeta kliniskt samtidigt som Du brinner för att skapa god munhälsa och tandvård av hög kvalitet genom att coacha medarbetare på kliniken.

Vi erbjuder en inspirerande tjänst med ansvar för personal- och ekonomifrågor, utvecklings- och förändringsarbete samt verksamhetsplanering och uppföljning. Vi söker dig som förstår vikten av affärsmässighet, god arbetsmiljö och lyhördhet för kundernas behov.

Som klinikchef driver du kliniken enligt Folktandvårdens mål och gemensamma värdegrund tillsammans med dina medarbetare.

 

Kvalifikationer

Du har legitimation/utbildning inom tandvård som är giltig inom EU. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av tandvård och du får gärna ha erfarenhet av chefskap eller annan ledningsfunktion. Du har en god samarbetsförmåga och hög servicekänsla.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet avseende samarbete, arbetsledning, planerings- och organisationsförmåga.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidare i grundanställning och tre års uppdrag som klinikchef, med möjligheter till förlängning. Heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast den 24 oktober 2019.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Karolina Jansson
Personalchef
021-17 61 34
karolina.jansson@regionvastmanland.se

Claes Stenlander
VD
021-17 46 90
claes.stenlander@regionvastmanland.se

Tord Björkman
Tjänstetandläkarna
tord.bjorkman@regionvastmanland.se

Pia Abrahamsson
SRAT
021-17 41 20
pia.abrahamsson@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor