Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Klinikchef till Folktandvården Västmanland AB, Skultuna

Refnr: 20190189

 

Vill du leda vårt team på Folktandvården i Skultuna?

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. 

 

Arbetsuppgifter 

Vi söker dig som gillar att arbeta kliniskt samtidigt som du brinner för att skapa god munhälsa och tandvård av hög kvalité genom att coacha dina blivande medarbetare på kliniken.

Vi erbjuder en inspirerande tjänst med ansvar för personal- och ekonomifrågor, utvecklings- och förändringsarbete samt verksamhetsplanering och uppföljning. Vi söker dig som förstår vikten av affärsmässighet, god arbetsmiljö och lyhördhet för kundernas behov.

Som klinikchef driver du kliniken enligt Folktandvårdens mål och gemensamma värdegrund tillsammans med dina medarbetare.


Om arbetsplatsen

Skultuna är beläget strax utanför Västerås med mycket bra bussförbindelser. Folktandvården Skultuna är en trivsam arbetsplats med två tandläkare, två tandhygienister och fyra tandsköterskor. Vi arbetar i nära samarbete för att ge våra patienter den bästa vården, med kvalitet, service och arbetsglädje.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Folktandvården Västmanland AB satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag som kontinuerligt satsar på att utvecklas.


Kvalifikationer

Du har legitimation/utbildning inom tandvård som är giltig inom EU. Vi söker dig som har några års erfarenhet av tandvård. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet avseende samarbete, arbetsledning, planerings- och organisationsförmåga. 


Anställningsvillkor 

Tillsvidareanställning på heltid, med tillträde efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 24 mars 2019.
 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=7qLByHRP6mY&t=1s%E2%80%8B Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Karolina Jansson
Personalchef
021-17 61 34
karolina.jansson@regionvastmanland.se

Claes Stenlander
VD
021-17 46 90
claes.stenlander@regionvastmanland.se

Kerstin Lorens-Kallin
Tjänstetandläkarna
021-17 63 79
kerstin.lorens-kallin@regionvastmanland.se

Pia Abrahamsson
SRAT
021-17 41 20
pia.abrahamsson@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor