Klinikchef till Folktandvården Västmanland AB, Köping

Refnr: 20190321

Vill du leda vårat team på Folktandvården i Köping

Vi söker Dig som gillar att arbeta kliniskt samtidigt som Du brinner för att skapa god munhälsa och tandvård av hög kvalitét genom att coacha medarbetare på kliniken.

Vi erbjuder en inspirerande tjänst med ansvar för personal- och ekonomifrågor, utvecklings- och förändringsarbete samt verksamhetsplanering och uppföljning. Vi söker dig som förstår vikten av affärsmässighet, god arbetsmiljö och lyhördhet för kundernas behov.

Som klinikchef driver du kliniken enligt Folktandvårdens mål och gemensamma värdegrund tillsammans med dina medarbetare.

Folktandvården Köping är en trivsam arbetsplats där det arbetar 8 tandläkare, 7 tandhygienister och 15 tandsköterskor. Vi arbetar i nyrenoverade och ljusa lokaler. Vi är ett team som värderar arbetsglädjen högt och där vi alla hjälps åt för patientens bästa.

Väljer du att bosätta dig i Köping kan vi hjälpa till med bostad.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Folktandvården Västmanland AB satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag som kontinuerligt satsar på att utvecklas.

Du har legitimation/utbildning inom tandvård som är giltig inom EU.

Det är meriterande med svensk tandläkarlegitimation samt om du har genomgått ledarskapsutbildning i någon form.
Vi söker dig som har några års erfarenhet av tandvård och du får gärna ha erfarenhet av chefskap eller annan ledningsfunktion.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet avseende samarbete, arbetsledning, planerings- och organisationsförmåga.

Treårigt uppdrag som klinikchef och tillsvidare i grundanställningen, heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2019-04-30

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Ola Saaw

Klinikchef