Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Karriärmöjligheter i regionen

Söker du ditt allra första jobb eller är du redo för nästa steg i karriären? Välkommen till en av Västmanlands största arbetsgivare.

Inom Region Västmanland är vi närmare 7 000 personer som jobbar inom ett 70-tal olika yrken. Förutom vård och hälsa arbetar vi bland annat med kollektivtrafik, kultur, utbildning, fastighet och förvaltning, näringslivsfrågor, it och forskning.

Växer du, så växer vi

Ett jobb hos oss innebär många möjligheter till utveckling. Som medarbetare inom Region Västmanland har du en egen kompetensutvecklingsplan. Genom utbildningar, kurser, praktik och forskning erbjuder vi den stimulans du behöver för att trivas och bli framgångsrik inom ditt yrke. På så sätt utvecklas hela regionen.

Västmanlands viktigaste jobb

Oavsett vilket område du är intresserad av innebär ett arbete inom Region Västmanland att du får befinna dig mitt i livet och samhället. Du får göra skillnad varje dag och bidrar till länets vision om det goda livet.

Lev i en stimulerande miljö

I Västmanland är det lätt att känna sig hemma. Här finns bra boende, service och kommunikationer. Med närhet till natur och ett brett utbud av idrott, friluftsaktiviteter och kultur finns goda förutsättningar för en rik fritid.

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor