Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Käkkirurg till Specialisttandvården Västmanlands sjukhus Västerås

Refnr: 20180789

Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. 

 

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • käkkirurgisk diagnostik och behandling 
  • orofacial medicinsk utredning och behandling
  • samverkan kring patienten med andra specialiteter
  • jour- och beredskap ingår i tjänstgöringen

 

Om arbetsplatsen

Käkkirurgiska enheten ingår i Specialisttandvårdskliniken, Västmanlands sjukhus Västerås. Behandlingspanorama inkluderar dentoalveolär kirurgi, implantat, orofacialmedicin, ortognat kirurgi, käkledskirurgi samt traumakirurgi. Kliniken har ett nära samarbete med folktandvård, privattandvård och andra medicinska enheter.
Kliniken är bemannad med tre övertandläkare i käkkirurgi, tre övertandläkare i orofacialmedicin och två meriteringstandläkare. Vi söker nu ytterligare en övertandläkare i käkkirurgi.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialistutbildning i käkkirurgi. Även ST-tandläkare under specialistutbildning med 6 månader kvar till examen är välkomna att söka. Intyg fodras då från utbildningsledare om beräknad examinationstidpunkt.
Forskning och utveckling är meriterande.

Du är en trygg och stabil person med stor självinsikt. Du kommunicerar och samarbetar lätt med andra och upprätthåller ett professionellt och respektfullt bemötande av patienter och kollegor. I ditt arbete väger du samman olika typer av hänsynstaganden och du visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut. Du är motiverad till utvecklingsarbete.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 1 januari 2019.

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Ritva Savander
Enhetschef Käkkirurgi
021-17 54 42

Tord Björkman
Tjänstetandläkarna
021-17 66 00
tord.bjorkman@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor