Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

IT-specialist inom R7e-arkiv till Centrum för digitalisering

Refnr: 20180279

Vill du ha ett arbete där du rör dig mellan teknik, applikationer och projektdeltagande i en nätverksinriktad roll med många samarbetsytor? Då är det kanske dig vi söker.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som IT-specialist hos oss på Centrum för digitalisering välkomnas du till en verksamhet med ambitionen att ligga i framkant inom IT. Vi arbetar utifrån systemförvaltningsmodellen PM3 och söker en applikationskonsult med rollen som IT-specialist för R7e-arkiv till vårt team. Som IT-specialist kommer du att samarbeta med förvaltningsledare, andra IT-specialister och objektsspecialister. Du kommer också att ha leverantörskontakter.

Det dagliga arbetet innebär bland annat teknisk support inom ditt specialistområde och felsökning, operativt arbete med inleveranser/importer till mellan- och slutarkiv samt systemtester. Andra huvudsakliga arbetsuppgifter kan också innefatta framtagande och dokumentation av rutiner, samverkan med andra organisationer på nationell nivå och medverkan i större eller mindre uppdrag/projekt med olika komplexitet mm.  

 

Om arbetsplatsen

Centrum för digitalisering är Region Västmanlands interna IT-organisation med uppdrag att leverera tjänster inom IT och förvalta vård- och verksamhetssystem för regionens olika verksamheter. Vi arbetar i stora komplexa miljöer, med en stor spännvidd i teknik och processer. Vårt arbete kännetecknas av ständig modernisering, utveckling och stora utmaningar.

R7e-arkiv är ett e-arkiv som flera landsting och regioner delar med gemensam drift och förvaltning. R7e-arkiv möjliggör en långsiktig elektronisk arkivering och används för mellan- och slutarkivering av information producerat inom respektive landsting/region.

Systemförvaltningsorganisationen för R7e-arkiv är utspridd och du kommer att ha kollegor som tillhör andra regioner och landsting och som sitter organisatoriskt utspridda. Din placering blir i Västerås men resor förekommer.  

 

Vi erbjuder dig:

  • En nätverksinriktad roll med många kontaktytor och gränsöverskridande samarbeten.
  • Arbete på en positiv arbetsplats med bra teamkänsla och framåtanda.
  • Möjligheten att få arbeta som specialist inom ditt område och i det ha nära kollegor och bra bollplank.
  • En trygg anställning med bra förmåner. Läs gärna mer här: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med akademisk utbildning inom systemvetenskap eller som på annat vis har förvärvat kunskaper som vi bedömer som motsvarande. Vi ser gärna att du har kunskap om relationsdatabashantering inom något eller några av formaten XML, HTML, XSLT, T-SQL eller MS SQL-Server. Då du kommer att ha många kontaktytor behöver du kunna kommunicera samt uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Det är ett stort plus om du har kunskap eller praktisk arbetslivserfarenhet inom IT- infrastruktur, integrationer, systemdrift, systemutveckling eller kravhantering och test. 

För att passa hos oss ser vi att du är en serviceinriktad och utåtriktad person som ser möjligheter. Det här är ett jobb för dig som tycker om att ta initiativ och ansvar, och som ser det som en positiv utmaning i att få vara delaktig i att bygga upp samarbeten i ett större sammanhang. Du har bra förmåga att planera och organisera i ditt arbete, är kvalitetsmedveten och duktig på att samarbeta. Brinner du också för elektronisk arkivering så kan det här vara det perfekta jobbet för dig.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

B-körkort ett krav.

 

Välkommen med din ansökan senast 30 april 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Maria Österberg
Enhetschef Kompetenscentrum drift och förvaltning
021-17 59 42

Lotta Almroth
Vision
021-17 58 06

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor