IT-samordnare till Folktandvården Västmanland AB, Folktandvårdens kansli, Västerås

Refnr: 20190183

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som IT-samordnare på Folktandvården stödjer du verksamhetens medarbetare vid användandet av IT-tjänster och -system samt är kravställare för våra IT-system. Som IT-samordnare svarar du för vårt patientadministrativa system (T4), användaradministration, etablering av fungerande IT-miljöer, allmän problemlösning samt utbildningsinsatser för användarna. Du deltar även i förvaltargrupper för den gemensamma IT-infrastrukturen, samtidigt som du proaktivt bidrar till IT-relaterade förbättringar som gynnar verksamheten.

Samarbete sker fortlöpande med såväl ekonomi- och verksamhetsfunktionerna som Landstingets IT-avdelning.

Folktandvården Västmanland AB är ett helägt aktiebolag av Region Västmanland med 17 allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt.

Högskoleutbildning med IT-inriktning samt med några års relevant erfarenhet.

Personliga egenskaper

På Folktandvården är det viktigt att du är driven, självgående och att du är med och bidrar till en god energifylld stämning. Du är en person som ser möjligheter och tycker om att ta egna initiativ. Du har en utpräglad service- och ansvarskänsla och klarar av att hålla många bollar i luften. Samtidigt har du förmåga att prioritera.

Du kommer att ha kontakt med många användare med olika kunskapsnivåer och behov. Vi ser därför gärna att du är pedagogisk samt har lätt för att förklara och hjälpa andra i varierande situationer. Du gillar att möta nya människor och har lätt för att skapa kontakter. Befattningen präglas av noggrannhet, flexibilitet, organisationsförmåga och självständighet. Det är högt tempo i arbetet vilket gör att du måste vara stresstålig.

Tillsvidareanställning på heltid, med tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 24 mars 2019.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Anna-Karin Wagner
Utvecklingschef