Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

IT-samordnare till Folktandvården Västmanland AB, Folktandvårdens kansli, Västerås

Refnr: 20190183

 

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som IT-samordnare på Folktandvården stödjer du verksamhetens medarbetare vid användandet av IT-tjänster och -system samt är kravställare för våra IT-system. Som IT-samordnare svarar du för vårt patientadministrativa system (T4), användaradministration, etablering av fungerande IT-miljöer, allmän problemlösning samt utbildningsinsatser för användarna. Du deltar även i förvaltargrupper för den gemensamma IT-infrastrukturen, samtidigt som du proaktivt bidrar till IT-relaterade förbättringar som gynnar verksamheten.

Samarbete sker fortlöpande med såväl ekonomi- och verksamhetsfunktionerna som Landstingets IT-avdelning.

 

Om arbetsplatsen

Folktandvården Västmanland AB är ett helägt aktiebolag av Region Västmanland med 17 allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. 
  

Kvalifikationer

Högskoleutbildning med IT-inriktning samt med några års relevant erfarenhet.

 

Personliga egenskaper

På Folktandvården är det viktigt att du är driven, självgående och att du är med och bidrar till en god energifylld stämning. Du är en person som ser möjligheter och tycker om att ta egna initiativ. Du har en utpräglad service- och ansvarskänsla och klarar av att hålla många bollar i luften. Samtidigt har du förmåga att prioritera.

Du kommer att ha kontakt med många användare med olika kunskapsnivåer och behov. Vi ser därför gärna att du är pedagogisk samt har lätt för att förklara och hjälpa andra i varierande situationer. Du gillar att möta nya människor och har lätt för att skapa kontakter. Befattningen präglas av noggrannhet, flexibilitet, organisationsförmåga och självständighet. Det är högt tempo i arbetet vilket gör att du måste vara stresstålig.

 

Anställningsvillkor 

Tillsvidareanställning på heltid, med tillträde efter överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan senast 24 mars 2019. 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. 

Kontaktpersoner

Anna-Karin Wagner
Utvecklingschef
021-175056

Anders Blad
Tandläkare/Systemansvarig
021-17 46 82
anders.blad@regionvastmanland.se

Karolina Jansson
Personalchef
021-17 61 34
karolina.jansson@regionvastmanland.se

Tord Björkman
Tjänstetandläkarna
tord.bjorkman@regionvastmanland.se

Pia Abrahamsson
SRAT
pia.abrahamsson@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor