Intresserad av att jobba med service inom vården?

Refnr: 20190247

Är du flexibel, serviceinriktad och ser positivt på varierade arbetsuppgifter? Vi söker vi dig som har intresse av att arbeta med servicerelaterade arbetsuppgifter inom vården!

Låter det spännande är du välkommen att lämna en intresseanmälan till oss genom att ansöka på tjänsten.

Vårdnära service ligger under verksamheten Samlad service som är en ny verksamhet i förvaltningen Verksamhets och Ledningsstöd. Verksamheten arbetar med service till hälso- och sjukvården och ansvarar för avdelningskök, städning, vårdnära service, samt för restauranger och cafeterior inom regionen. Syftet är bland annat att avlasta vårdpersonalen så de får mer tid för patienterna.

Samlad service finns i Västerås, Köping, Sala och Fagersta och bemannas av flera olika tjänster som exempelvis servicemedarbetare på avdelningarna, servicemedarbetare i våran vikariepool och timvikarier, det är till dessa tjänster vi nu tar emot intresseanmälningar för.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av servicerelaterade arbetsuppgifter inom vården. Du kommer bland annat arbeta med att rengöra och hålla ordning i patient- och personalutrymmen, städa övriga utrymmen, måltidshantering, beställning av måltider samt andra serviceuppgifter som vården beställer.

Jobbar du som servicemedarbetare på en avdelning (VNS team) tillhör du ett team av cirka 4-5 servicemedarbetare som är knutna till en avdelning på sjukhuset där man städar, arbetar i avdelningsköket och utför andra serviceuppgifter som avdelningarna beställer.

Som heltidsanställd servicemedarbetare i poolen kommer du tillsammans med cirka åtta kollegor utgöra ett fast vikarieteam där man har ett schema med sina arbetstider som man följer, men arbetsuppgifter och platsen man är på kan variera från dag till dag. Syftet är att täcka upp där behov av bemanning uppstår exempelvis på grund av sjukdom och ledighet.

Jobbar du som timvikarie lägger du dig tillgänglig i schemaplaneringssystemet endast dom dagarna du vill jobba och får då bokningar på pass via meddelande i systemet/appen eller via sms.

Oavsett tjänst så kommer du att få utbildning och introduktion inom de arbetsuppgifter du kommer att utföra.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller annan utbildning och arbetserfarenhet som arbetsgivaren ser som motsvarande. Meriterande är inriktning inom hotell och restaurang, turismnäring, vård och omsorg. Erfarenhet av arbete inom servicebranschen mot kund samt av arbete med service i vårdmiljö är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska språket och god datavana.

Som person är du social och utåtriktad, att vara delaktig och intresserad av att forma ditt eget och gruppens arbete ser du som en självklarhet. Du är ansvarsfull, har en vilja att lära dig olika områden inom serviceområdet och trivs i ett arbete som innehåller många varierande arbetsuppgifter. Att planera och flexibelt ställa om mellan olika arbetsmoment och uppgifter känns naturligt för dig. Du strävar efter att göra ett noggrant arbete där nöjda patienter och kunder är i fokus. Samarbete och bra relationer med dina kollegor är viktigt för dig i din vardag. Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande.

Anställningsvillkor och tillträde enligt överenskommelse beroende på tjänsten.
Arbetstider: dag kväll, helg.

Detta är en intresseanmälning för tjänster och behov som uppstår och vi kommer löpande göra urval och ta in för intervjuer. Blir du aktuell för en tjänst som dyker upp kommer vi att kontakta dig.

Välkommen med ditt intresse senast 30 maj 2019!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Josefine Hedlund
josefine.m.hedlund@regionvastmanland.se