Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Intern miljörevisor till verksamheten Hållbarhet

Refnr: 20210002

Vill du vara med och driva Region Västmanlands hållbarhetsarbete framåt med fokus på förbättringsarbete?

Det här är ett jobb för dig som kan vara en drivande och nytänkande kraft i vårt arbete med miljöfrågor hos oss på Hållbarhet.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som intern miljörevisor erbjuds du ett självständigt arbete med möjligheten att utvecklas inom revision, kvalitetsgranskning och verksamhetsutveckling i en stor och komplex organisation.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att genomföra interna miljörevisioner enligt ISO 14001. Utöver detta ingår även att medverka i verksamhetens arbete kring kvalitetsarbete och verksamhetsutveckling samt omvärldsbevakning, framförallt kopplat till miljöledning baserat på ett systematiskt förbättringsarbete.

 

Om arbetsplatsen

Tjänsten är placerad på den regionala utvecklingsförvaltningen, verksamheten Hållbarhet, Vi har ett tvärsektoriellt uppdrag för en hållbar utveckling inom den egna organisationen och i Västmanlands län. Vi bidrar med expertkunskaper för att inkludera hållbarhet i styrning- och ledningsprocesser. Detta genom att säkerställa de strategiska förutsättningarna så att Regionen arbetar resurseffektivt, och att stödja samtliga förvaltningar och verksamheter i genomförandet av hållbarhetsstrategin med tillhörande miljöprogram samt handlingsplan för mänskliga rättigheter.

Hos oss på Hållbarhet arbetar totalt 15 medarbetare med frågor som omfattar miljö/klimat, mänskliga rättigheter, barns rättigheter, nationella minoriteter, jämställdhet, integration, våld, och hållbarhetssäkring av Regionens tillväxtarbete. Du kommer att ingå i ett mindre team inom den centrala miljöfunktionen. Vi ser fram emot att just du söker till oss.

 

Kvalifikationer

Du som söker har högskoleexamen med miljöinriktning och kunskap och erfarenhet av arbete med miljöledning, verksamhetssystem och revisionsarbete. Vi ser att du även behöver ha kunskap om och arbetslivserfarenhet av ISO 14001. 

I den här rekryteringen värdesätter vi dina personliga egenskaper och färdigheter. För att trivas hos oss ser vi att du är en person som trivs i samarbetet med andra, är initiativrik och van att självständigt driva, planera och prioritera i ditt arbete. Det här är ett jobb för dig som kan omsätta teori till praktik och som kan skapa en helhetssyn, engagemang och förståelse för ditt uppdrag i organisationen du arbetar i.

 

Anställningsvillkor

Allmän visstidsanställning om cirka två år med möjlighet till förlängning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2021! 

Intervjuer kommer att ske från v. 5

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Sophie Andersson
Verksamhetschef Hållbarhet och Samhälle
021-17 53 50
Thomas Lund
Vision
021-17 61 79

Liknande tjänster

Ort
Tjänster
Tjänst Ort Publiceringsdatum

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor