Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Hjärtintensiven utökar och söker sjuksköterskor intresserade av kardiologi

Refnr: 20190415

Är du legitimerad sjuksköterska med stort intresse av kardiologi och HIA-vård? Tycker du om att jobba i team och sätta patienterna och deras anhöriga i fokus? Vi söker sjuksköterskor till vår enhet då vi organiserar och stärker upp för HIA och utökar antalet vårdplatser.

”Vi har alltid tagit hand om patienter som är i behov av hjärtintensivvård i verksamheten, men inte haft en definierad organisatorisk struktur. Nu har vi bestämt oss för att sätta den strukturen med fler vårdplatser och ett specifikt HIA”, säger Sara Rosenqvist, sjuksköterska och sektionsledare på hjärtavdelningen vid Västmanlands sjukhus Västerås.


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

På Hjärtsektionen har vi en god arbetsmiljö som bygger på en gemensam värdegrund som leder oss i det dagliga arbetet. Våra värdeord är bemötande, helhetsperspektiv, lojalitet, ansvar, respekt och delaktighet. Vårt hälsoteam arbetar aktivt med att stärka gemenskapen och bidrar till en hälsofrämjande arbetsplats. Vi är så glada för att vi i år har vunnit arbetsmiljöpriset Solrosen med motiveringen:

“Hjärtsektionen är en arbetsplats som fokuserat och engagerat har fortsatt sitt arbete med att utveckla en hälsofrämjande arbetsplats trots det senaste årets höga arbetsbelastning. Detta visar på att de har fått till ett väl fungerande systematiskt arbetsmiljöarbete som är hållbart över tid. Ett sådant strukturerat arbete har de även fått till i arbetet med sjukfrånvaro där de på ett föredömligt sätt arbetar för att skapa förutsättningar för återgång i arbetet bland annat genom arbetsanpassning.

Genom ett engagerat och uppskattat ledarskap, samt med hög grad av delaktighet hos medarbetarna, har Hjärtsektionen skapat en miljö där medarbetare trivs och patienter får en vård av hög kvalitet. På Hjärtat värdesätts samtliga medarbetares kompetens och alla yrkesgrupper inkluderas gemensamt i arbetet med patienterna. Dessa delar är sådana som är viktiga i arbetet för att skapa förutsättningar för att vara en hälsofrämjande arbetsplats.”

Vi kan även stolt berätta att vi för fjärde året i rad är högt rankade i det nationella kvalitetsregistret Swedeheart

Som sjuksköterska hos oss har du ett brett ansvarsområde med allt ifrån omvårdnad, läkemedelsadministration, granskning av hjärtövervakning, CPAP-behandling, trombolysbehandling till att bedöma ambulans-EKG.

Vi anpassar introduktionen utifrån dina förutsättningar och behöver du en mentor så ordnar vi det. Vår chef kartlägger och skapar förutsättningar för din utveckling och det görs i ständig dialog med oss medarbetare. Vi medarbetare har utarbetat en kompetensmodell specifikt för vår arbetsplats.

Vi erbjuder utbildningar både externt och internt, men även på högskolenivå. Att vi är multiprofessionella underlättar många gånger när vi tar hand om patienter med andra medicinska diagnoser.

Om arbetsplatsen

Hjärtsektionen består av hjärtavdelning, hjärtdagvård, PCI-lab och hjärtmottagning. Vi har idag sjuksköterskeledd forskningsmottagning, hjärtsviktsmottagning, kranskärlsmottagning, pacemakermottagning, AK-mottagning och flimmermottagning. Vi opererar även in pacemaker med egen personal.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete med högspecialiserad kardiologisk vård, där du är en del av våra tvärprofessionella team. Vi ser till att patienterna och deras anhöriga får vård av högsta kvalitet.

Ledningen på Hjärtsektionen ger oss goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv samt strävar efter att vi ska trivas och vilja fortsätta utvecklas inom sektionen. Vi har ett otroligt engagemang och pliktkänsla för varandra, vi stöttar och hjälper till, vilket bidrar till ett glatt och härligt arbetsklimat som gör det roligt att arbeta varje dag.

Blir du nyfiken på vår arbetsplats? Kom gärna och besök oss för att få en känsla för vår verksamhet. Kontakta vår chef för ett besök. Eller se på filmen om Hjärtsektionen,  https://www.youtube.com/watch?v=lqbxnOHANII&feature=youtu.be

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av kardiologi och HIA-vård men även du som strävar efter denna kompetens. Du tycker om att arbeta i team och har ett smidigt och konstruktivt sätt gentemot dina arbetskamrater. Genom rak kommunikation och samarbete är du delaktig i att utveckla en positiv arbetsmiljö och patientsäkerhet i enlighet med våra värderingar.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, 100%, vi följer Regionens arbetstidsmodell som innebär sänkt veckoarbetstid och är mycket fördelaktig vid rotation.

Välkommen med din ansökan senast 31 augusti 2019! 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Leila Usoyan
Enhetschef
leila.usoyan@regionvastanland.se

Josefin Lundin
Förtroendevald Vårdförbundet
021-174320

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor