Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Hjälpmedelscentrum söker hjälpmedelstekniker, Västerås

Refnr: 20180225


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Vi söker nu en hjälpmedelstekniker till vårt team! 

Arbetsuppgifter 

Som hjälpmedelstekniker inom området manuella hjälpmedel utför du periodiskt underhåll och av hjälpande underhåll. Arbetet utförs i huvudsak hos våra kunder i länet. De vanligaste produkterna är personlyftar, sängar, gånghjälpmedel och rullstolar.

Du kommer att ingå i en teknikergrupp om 17 personer varav 4 personer jobbar med anpassningar av hjälpmedel. Arbetet är mycket självständigt och ställer stora krav på den personliga kompetensen såsom flexibilitet, samarbetsförmåga och att vara serviceinriktad. Stora krav ställs också på ett brett tekniskt kunnande och förmåga att själv planera och lösa uppgifterna då du i huvudsak jobbar själv hos användaren.

 

Om arbetsplatsen

Hjälpmedelscentrum är en länstäckande verksamhet som arbetar med inköp, information och konsultation, lagerhållning och service av hjälpmedel för personer med rörelsehinder, kognitiva handikapp och kommunikationssvårigheter. Hjälpmedelscentrum ansvarar även för samordning av inkontinenshjälpmedel. Verksamheten är intäktsfinansierad och styrs politiskt av en gemensam nämnd med representanter från Region Västmanland och länets 10 kommuner.

 

Kvalifikationer

Du har en 2-3 årig gymnasieutbildning med teknisk inriktning, och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av service och underhåll av hjälpmedel eller annan liknande utrustning. I tjänsten förekommer det dagligen arbetsmoment som kan vara fysiskt krävande och det är därför en förutsättning att du har god fysik. Körkort B är ett krav.

Som person är du lugn och stabil i stressade situationer och du kan fokusera på rätt saker. I ditt arbete är du självgående och kan strukturera dina uppgifter på ett effektivt sätt, samtidigt som du är en lagspelare som arbetar väl tillsammans med andra. Du är engagerad i ditt arbete, har en hög arbetskapacitet och ett serviceinriktat sätt där du är tillmötesgående i ditt bemötande, och du anstränger dig för att hitta de bästa lösningarna. Du är en flexibel person som snabbt kan ställa om inför nya förutsättningar, och du ser möjligheter i förändringar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdag 7 april 2018.

 

Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. 
 
Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Utdrag från polisens belastningsregister krävs för tjänsten.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till vår stad.
 
Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. 

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. 

Kontaktpersoner

Christer Linderborg
Enhetschef
021-17 58 30

Tomas Gothilander
Kommunal
021-17 30 48

Dennis Johansson
Vision
021-17 48 44

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor