Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

FYSIOTERAPEUT/SJUKGYMNAST till Sala Väsby vårdcentral

Refnr: 20190581

Vårt fysioterapiteam med tre fysioterapeuter blir snart två då en kollega väntar barn. Vi söker därför dig som är intresserad av ett längre vikariat.
Vi arbetar i nära samarbete med varandra och vi tror att det är vår samlade kompetens som bidrar till goda resultat för patienten.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss kommer du självständigt att utföra individanpassade bedömningar, behandlingar, har grupper och olika skolor, t ex artrosskola. Du vägleder patienter till att aktivt påverka sin egen hälsa. Du möter patienter med olika funktionsnedsättningar/diagnosgrupper och rehabiliteringsbehov. I arbetet ingår även utprovning av hjälpmedel och kvalitets-/utvecklingsarbeten. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.


Om arbetsplatsen

Sala Väsby vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Till verksamheten finns en filialmottagning i Västerfärnebo. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

På enheten finns ca 36 medarbetare och vi ansvarar för närmare 13 000 listade patienter.
Då samtliga yrkeskategorier är samlade i samma byggnad gör det oss till en kunnig och attraktiv enhet med mycket god stämning och utvecklingsvilja.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Sala Väsby vårdcentral och därför verkar vi för

  • Att erbjuda stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter.
  • Att uppmuntra dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet. Varje vecka har vi tid avsatt för alla medarbetare att delta i utvecklingsarbete.
  • En anställning med möjlighet till kompetensutveckling.
  • Fördelaktiga personalförmåner, läs mer på https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/


Kvalifikationer

För att passa för tjänsten ser vi att du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med behörighet att verka inom svensk sjukvård och gärna med några års erfarenhet från arbete inom primärvård. Adekvat vidareutbildning inom t.ex. McKenzie, OMT, BOA/artrosskola och akupunktur ses som meriterande. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift. Du har grundläggande datakunskaper och gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic då vi arbetar i det systemet.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt samt är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du arbetar bra med andra människor och visar omdöme vid dialog, agerande och beslut. Du trivs med att ingå och bidra i en grupp som jobbar mot samma mål.


Anställningsvillkor

Vikariat 191201-201231, heltid, arbetstid dagtid vardagar. Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 25 september 2019!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Louise Berggren
Verksamhetschef
0224-584 22

Patrik Andersson
Fysioterapeuterna
021-17 41 60

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor