Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fysioterapeut/sjukgymnast till Oxbacken-Skultuna vårdcentral

Refnr: 20190159

Vi söker dig som vill vara med och bidra till ett meningsfullt och utmanande arbete på en stor och dynamisk vårdcentral. Välkommen med din ansökan!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut/sjukgymnast inom primärvården arbetar du både självständigt och i team med att utföra bedömningar och behandlingar individanpassat och med inriktning att vägleda patienter till en ökad självständighet. I arbetet ingår även handledning av sjukgymnaststudenter. Utvecklingsarbete är en viktig del i det dagliga arbetet.


Om arbetsplatsen
  

Oxbacken-Skultuna vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Till verksamheten finns en filialmottagning i Skultuna. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Vi erbjuder arbete vid en dynamisk vårdcentral som är centralt belägen i Västerås. I direkt anslutning till vårdcentralen finns parkeringsplatser. På enheten finns ca 57 medarbetare och vi ansvarar för drygt 14 167 listade patienter. Då samtliga yrkeskategorier är samlade kan vi erbjuda våra patienter ett professionellt omhändertagande och gott bemötande.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Oxbacken- Skultuna vårdcentral och därför verkar vi för

  • att erbjuda stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter,
  • en bra arbetsmiljö med hjälp av vårt hälsoteam som aktivt arbetar tillsammans med personalen,
  • att uppmuntra dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet,
  • fördelaktiga personalförmåner, läs mer här.https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/legitimerad sjukgymnast. Utbildning i artrosskola, Axelina, MDT och OMT är meriterande för tjänsten samt tidigare arbete inom primärvård, av utvecklingsarbete och att arbeta i team. Du har gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic då vi arbetar i det systemet. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Du arbetar självständigt och strukturerat, har ett flexibelt arbetssätt samt en god förmåga att samarbeta med andra och skapa kontakter i ditt arbete. Du har ett empatiskt bemötande och för dig är det viktigt att hjälpa andra och vara uppmärksam och tillmötesgående. Personlig lämplighet värderas högt.


Anställningsvillkor

Vikariat 190501-200830, tjänstgöringsgrad heltid, arbetstid dagtid måndag - fredag. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 3 mars 2019 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Heike Nykvist
Verksamhetschef
021-17 36 35

Anna Karlsson
Enhetschef
021-17 60 69

Patrik Andersson
Fysioterapeuterna
021-17 41 60

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor