Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fysioterapeuter till Kirugklinikens rehabenhet, sommaren 2021

Refnr: 20210075

Vill du vara en del av en betydelsefull verksamhet där du gör skillnad och skapar trygghet för patienten? Kanske är det just du som blir en av våra semestervikarier till sommaren 2021.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Du blir anställd på Kirurgklinikens Rehabenhet. På vår enhet värderar vi högt att ha patienten i fokus samt teamarbetet där ditt engagemang blir mycket viktig.


Arbetsplatsen

Kirurgklinikens rehabenhet ansvarar för det arbetsterapeutiska och fysioterapeutiska arbetet på Kirurg-, Operations- (Intensivvårdsavdelning, Smärtmottagning), Onkolog-, Infektions-, Kvinno-, Kärlkirurgiska-, Urolog- och Öronkliniken.

På enheten arbetar fem arbetsterapeuter och tio fysioterapeuter varav en är enhetschef. Vår profil och vårt mål är att ha fokus på patienten, teamarbete och att arbeta med utveckling som ger goda resultat i arbetet och patientsäkerheten.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Har du tidigare erfarenhet av arbete som fysioterapeut ser vi det som mycket meriterande. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är en förutsättning. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till eget och andras lärande. Vi tror att du ser ett semestervikariat som starten på en vårdkarriär och att du givetvis gillar utveckling, utmaningar och ett högt arbetstempo. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning.


Anställningsvillkor

Semestervikariat till sommaren 2021. Heltid eller deltid. Dagtid.


Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2021


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

  

Kontaktpersoner

Silvia Husum De Utjés
Enhetschef
021-17 36 39

Liknande tjänster

Ort
Tjänster
Tjänst Ort Publiceringsdatum
Fysioterapeut till Herrgärdet vårdcentral, Västerås Västerås 2021-02-25

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor